merhabalar dün GeforceNOW 1 haftalık premium üyelik aldım fakat bilgisayarım desteklemediği için kullanamadım fiyat : 30₺ hesap kullanıcı adı şifre ile verilecektir iletişim
WhatsApp
Benim eski bir bilgisayarım var, ekran kartı bile şu an desteklenmiyor. Ben de aynı hatayı alıyordum ancak şu şekilde çözdüm. Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcıları deyin ve ekran kartınızı devre dışı bırakın. Ardından (eğer programını bilgisayarınız desteklemiyorsa) Chrome'dan
https://play.geforcenow.com girip istediğiniz oyuna giriş yapın ve oyun yüklenirken ekran kartınızı tekrardan etkinleştirin. Bu kadar

Ayrıca sayfayı sakın yenilemeyin, yoksa bu ayarları tekrar yapmak zorunda kalırsınız. Geri tuşuna ve ileri tuşuna tıklayabilirsiniz.
GeForcen now denedim ancak çok gecikme var bir Fps oyununu oynamak imkansız. Bu fiyatlara değmez.
Ayarlardan optimize ederek ms ve fps sorunlarımı çözdüm, sorunsuzca FPS oyunları oynuyorum. Ayarlarımı aşağıda belirttim. 35 mbps internet hattım var, arkada YouTube vs. oynatmak, oyun indirmek bir soruna neden olmuyor. Çözünürlüğü 1024x768 yapıp oyun içerisinden kendi monitörünüzün çözünürlüğünü seçebilirsiniz.