Tahminleriniz var mı hocam?
Hocam Beklenmedik bi durum şu anda zarar etmeyen bi dedem kaldı oda geçen sene koronadan toprağa verdik yaşasaydı kesin zarar ederdi, ilerisi için birşey söylemekte zor ama Şu An için Nötr.
geçen senede böyle yüksekten girdim geçen senede para kaybettim bu sene yine aynısı oldu
Beklenen oldu, aralık ayında soktuğum parayı nihayet kullanabildim.
Burası dip midir bilmek zor.
Kırılırsa 29 gelir alım fırsatı diyenlere inanıp erkenden atlamasın alacak olan. Yönün değiştiğini görmeden girmemenizi öneririm.
30 un altına inmeden tekrar yükselişe geçmez. 30 'un altını da kimse beklemez. Bu şekilde uzun süre kalır... diye okudum bir yerden. yatırım tavsiyesi değildir.
Abd enflasyon verileri çok kötü geldi. Sadece btc değil diğer borsalarda düşüşte. Ayrıca Rusya - Ukrayna savaş muhabbeti dönüyor
Her karanlık gecenin bir aydınlık sabahı vardır
Ah ulan ah, bir türlü nakite geçmeyi beceremedim. Neyse birdahaki bahara artık umutlar
10k düşerse alırım, düşmezse kendi bilir.
İçerde olanlara bol sabır diliyorum. 2018de de aynı bu şekilde coşkuyu verdiler herkesi patlattılar orada dilim yandı dersimi aldım. Bu sefer mayıs-ocak düşüşlerinde neredeyse hiç etkilenmeden çok güzel karlarla çıkış yapabildim. 29 bölgesinde çok güzel talep olacak bence. Döndürecek olan bi babayiğit varsa oraya ulaşmadan döndürür diye düşünüyorum. 29 patlarsa bi kaç sene piyasaya bulaşmam unuturum. Launchpad airdrop kovalar claim vakti geldikçe onları toplarım. Tamamen şahsi düşüncemdir herkes yaptığı yatırımdan kendisi sorumludur.
Selamlar,
Analiz okumayı bilen arkadaşlarım durumun farkındadır diye düşünüyorum.
Ana destek 38K USD olarak görünüyor.
Ana desteğe inmeden yukarı doğru fırlamasını kimse beklemiyordu.
Bu 38K ya inişi çok normal.
İnsanları korkutmak için biraz daha aşağı salabilir kendini fakat ondan sonrası için güzel yerlerde olacağına inancım sonsuz.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
benim geçen yılın son ayında yapmış olduğum 21 ocak tarihinde düşüş hedeflediğim bu
analizim tarihi tarihine tutmuştur
şimdiki söyleyeceklerim kesinlikle şahsi fikrim olup yatırım tavsiyesi değildir
bitcoin eğer dominans boşaltıp düşmeye devam ederse ve piyasadaki bulunan para değişmezse altcoinler için yükseliş bekleyebiliriz sonuçta bu zamanında tekrarlanmış bir hareket daha önce kaç sefer görüldü hatırlamıyorum
eğerki btc dominans boşaltmayıp düşmeye devam ederse altcoinler için düşüş devam eder
şuanki olasılığın en ağır bastığı durum dominans boşaltmaması yönünde çünkü düşüş başlarken %40.48 civarında takılan dominans şimdi %41.8
an itibariyle 6-7 ay belkide 4-5 ay yani tam bilemiyorum ama sonraki günlük grafikte golden cross yaşanana kadar ayı sezonu yada kırmızı piyasa seyredebiliriz
bilmeyenler için dominans yorumlaması