O kadar çok anahtar kelime var ki bu husus hakkında hangisini yazsam nereden başlasam bilemedim. Herkesin tecrübesi, kazancı ve fikirleri farklıdır, tıpkı parmak izi ve beynimiz gibi. Onun için ben kendi adıma bazı şeylerden bahsedebilirim ve sen de gerçekten almak istediğini almalısın. Fazla uzatmadan bahsetmem gerekirse.
- Hedefin para kazanmak değil sevdiğin işi yapmak olmalı, sevdiğin işi yaptığın için de para kazanmalısın.
- Bir işle ilgili dağınık şekilde vakit geçirmek iş hakkında verimli çalıştığını göstermez sadece o iş ile ilgili vakit geçirdiğini gösterir ve çalıştığını zannedersin o yüzden bilinçli çalışmayı daha iyi kavramalısın.
- Çabuk pes etmek, bahane üretmek ve dikkat dağınıklığı gerçekten yapmak istediğin yol da önüne çıkan en büyük engeller ve kolay vazgeçen birisiysen daha kısa süreli işlere odaklanmalısın veya yapını değiştirip daha mücadeleci olmalısın.
- Bizlerin en büyük problemi zeka veya akıl değil kişilik problemidir. Her gün üstüne bir şeyler katmaya çalış fakat bunu düzensiz şekilde değil bilinçli şekilde yap ve başladığın işi kesinlikle bitirmeye odaklan. Önemli olan iyi olup olmaması değil senin için önemli olan ona başladığın zaman bitireceğini bilmek. Bu sana çok fazla şey katar.

Aslında bahsedilecek çok husus var ama zannımca bir kaç bir şey karaladım. Umarım hayatında başarılı olursun.