Merhaba dostum, 18 yaşındayım bende senin şuan ki düşüncelerini hissederek yazıyorum.
Okul dönemim boyu dışadönük, ortam kuramayan birisiydim ve bu beni asosyal yaptı. Mutluyum bu konuda aslında, detaya geleyim, kafamı çok yordum hani yani instagram'da geziyordum günün her saati görüyordum milletin başarılarını ister istemez insan imreniyor tabii ki, atılabileceğim şeylere baktım.
15 yaşlarındayım gittim YouTube'ye atıldım. YouTube'de bir kanal 8 saatlik Adobe Premier Eğitimi veriyordu başından sonunda izledim. Editi çözdüm. Hani yani üşenirim diye düşünürsün belki ama insan isteyince bir şeye kafayı takınca vazgeçmemeli ki şahsen öyleyim. Bir şeye kafayı taktıysan yapacağım kelimesini bir kere kendine dediysen, yarı yolda cayma hiçbir zaman.(Bunun da detayına geleceğim)
Video editini çözdüm gittim YouTube'ye başladım Minecraft videoları çektim profesyonel tabii ki bayağı uğraşıyordum her videom için, ama tutmadı olmadı. YouTube'ye ara verdim (Bırakmadım

)
Daha sonra Babam birisine kendi iş yeri için Web site yaptırdı ve bu adamla konuşurlarken ben dinledim WordPress'ten bahsetti. WordPress'i araştırdım. Hani yani gecemi gündüzümü verdim cidden. E-Okul notlarımı üşenmesem atacağım. 30-40 üstü notum yoktu(YTD

) Lise boyu 29,5 gün devamsızlık (Sınır) ile bitirdim ve kafayı deli gibi WordPress'e verdim. Gerçekten de başardım internetten ilk paramı site yaparak kazandım. İlk yaptığım siteden XXXX ₺ para almıştım adım gibi hatırlarım. Ardından bir arkadaşım sayesinde R10'a kayıt oldum R10'da 2 site daha yaptım ^^
Web Site yapmak dışında kendime 3 adet Adsense gelirleri için site açtım bu siteler için WordPress'i öğrenmekten fazla zamanımı verdim gerçekten, forumdan backlink aldığım tanıtım yazıları aldığım kişi sayısının hadli hesabı yoktur. Bu konu da yardımcı olan
@EMSAL; 'e teşekkürler
Şimdi bir yandan coinlere atılmaya başladım,
Yabancı odaklı YouTube'ye atılacağım 2 sektörde. Ve kesin başarı elde edeceğim 2 sektör olduğuna inanıyorum yurt dışında deli gibi izlenen sektörler ve açıkçası çok basit sektörler. Bunları araştırdım geçenlerde..
Yukarıda kendi sitelerimden bahsetmiştim, bu siteler beni cidden hayattan bıktıracak derecede uğraştırdı, yeri geldi sitedeki bir butonun kodunu bulup silmek için 8.5 saatimi harcadım, yeri geldi 2.5 gün uyumadan zombi haline gelip hala daha siteme makale yazıyordum. Neden? Rakip uyumaz

Cidden aşırı derecede sorun çıktı karşıma, müşterimle olan sorunlar olsun kendi yaptığım işlerde olsun çok kez pes edecek seviyelere geldim ama etmemek gerekiyor cidden insanın bir kere başarı elde etmesi kafasındaki full dolu olan pes etme hissini yok ediyor.
Diyeceğim o ki şuan da kaç tane sektörden gelir elde etmeye çalışıyorum. Ve bir yandan da Mimarlık bölümü için üniversiteye hazırlanıyorum. Hala daha bu işlerle uğraşıyorum. Çünkü para,
BAŞARI cidden bu işlerde..
Sana ilk ve tek önerimi PM olarak atıyorum. Biraz kafayı yorunca öğrenebileceğin başarı-gelir elde edebileceğin bir şey. Herkese bahsetme

. Ne kadar çok rakip o kadar kötü
Çok uzun yazdım okumanı umuyorum.