SerhatUner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Baştan sona okudum gayret ve azimin var ama kendini harcatma.
En son olarak kuryelik yapmak isteyeceğin dikkatimi çekti, kuryelik mesleği kolay bir iş değil, dışardan ürünü A noktasından alıp B noktasına götürüyosun bütün gün motor sürüyosun diyen kişiler için söylüyorum...

Hava şartları, altına verdikleri feleğin çemberinden geçen, lastikleri bitme eşiğine gelmiş, yağı suyuna bakılmamış, allaha emanet giden motorlarla paket atıyosun ki şuan şehrimde kar yağıyor.
Evet kazancı güzel ama motorun M'si ile alakan yoksa ve sırf güzel para kazanayım diye giriyorsan asgari ücrete daha rahat işler bulabilirsin.
İlginiz ve öneriniz için çok teşekkür ederim hocam. 16 yaşından beri motor kullanıyorum. Tabii ki kuryelik zor bir iş ancak yaşadığım şehir aşırı büyük olmadığından ve hava şartları aşırı ekstrem olmadığından bir nebze diğer şehirlere göre kolay denilebilir. Kuryelikte söz konusu olan hayatınız. Asla küçümsemiyorum ve kolay görmüyorum. Kendime uygun gördüğüm ancak en son yapmak isteyeceğim mesleklerden biriydi. Mecburen artık kuryeliğe kaldım. Başka bir yol gelmiyor aklıma hocam.