GDerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, bu yorumu almak benim ve benim gibi karar aşamasında olan arkadaşlar için çok kıymetli, teşekkürler. Aynı şekilde düşünüyorum, ama videolu eğitim kısmı biraz sancılı geçiyor burada bir eksiklik olursa soru-cevap veyahut birebir iletişime geçilen bölümde kapanır diye düşünüyorum.

Selamlar, ben şu şekilde ilerliyorum şu an için hocam, önce anlattığım şey hakkında çok kısa özet bilgiler veriyorum, daha sonra uygulayarak gösteriyorum ve bu bittiğinde konuyla alakalı gelebilecek soruları cevaplıyor ve detayları işliyorum. Ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama bir fikir olması açısından yazmak istedim. Öte yandan eğitimin kapsamlı oluşu şöyle çözülebilir, eğitimi satın alan kişilere güncelleme garantisi verip, videoların çekilmesini zamana yayarsan bence orada oluşabilecek bir eksikliği kapatmış olursun. Öte yandan bu sırada gelecek dönüşler sayesinde, nerede eksik olduğunu daha hızlı anlayarak direkt kitlenin ilgi alanına ağırlık vermiş olursun.
Ancak bence bu eğitimlerin satılması için gereken/ihtiyacımız olan tek şey kanıt bence.. kanıtınız ispatınız var mı bu konuda? Evet ise ve bunu gösterebilirseniz o eğitimi alacak kişilere, satış daha kolay olacaktır.