KaganBozkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizde dedikleriniz de haklısınız fakat satarken bu detayları kimse söylemiyor R10 üzerinde konu açarken şov yaparken 10G ve 1Gler havada uçuşuyor hocam. DDoS & SPAM gibi bir kullanım yok genel olarak kullanıyorum. Localhost FiveM sunucumun paketlerini vb. test ediyorum teamspeak 3 sunucum barınıyor gibi gibi çok fazla yük var diyebiliriz. Türkiye de yeterince hat olmadığına gelirsek evet haklısınız ama madem öyle 1Gbit satmak yerine çoğu firma gibi 100Mbit hat yazabilirler değil mi? 1Gbit yazarsa siz ne anlarsınız 1Gbit hattınızın olacağını bunu anlık veya yarı zamanlı kullanmak gibi bir konu söz konusu değil Zaten Spoof türkiye de %90 kapalı diyebiliriz diye düşünüyorum taktir ederseniz ki. Zaten öyle bir konu olsa böyle bir konu açmam. Müşteri tarafından size empati kurabilirsiniz yazılan hizmeti almıyorsam neden öyle bir plan oluşturuluyor?
Tüm söylemlerinize katılabiliriz ama burada söz konusu şu ve şunun gibi durumlar;

anlık hat kullanımı teklan.com.tr ve /altında barınan xxx site için anlık hat kullanımı çoğu zaman 3mb bazen xx müşteri backup download / upload ettiğinde bu hat kullanımı 10mb bile olmuyor,
ki dürüst olmak gerekirse sadece dc35 sunucumuzda 800 civarı site barınmakta ve bir çoğu eticaret / wordpress vb yük ile çalışan siteler html çok çok az dır.

Yani mantıken 1GB hat kullanımı demek = 343 teklan.com.tr gibi demek buda = 274.400 site demek
ki o kadar site bile anlık hat kullanımını uzun süreli olarak tutmaz.

Daha açık konuşmak gerekirse ve değerli insanlarımızı bilinçlerdirmek adına şöyle bir açıklama yapalım;

ANLIK HAT KULLANIMI 1GB çıkabilir bazen, ama siz ANLIK HAT kullanımını 10dk veya 30dk üzeri tutarsanız monitörleme yapan firmalarda sistem üzerinden uyarı alınır ve kontrolü sağlanır, akabinde screenshot alınıp ilgili kiralayan kişi uyarılır veya kullanım durumuna göre hizmeti sonlandırılır.
Yani kişi saldırı /illegal dediğimiz işler sağlıyor ise bu ve bunun gibi kişileri uyarmanın bir anlamı yoktur, direkt olarak hizmeti sonlandırılır "genel firmalarda bu konu hakkında hizmet kullanım sözleşmesi adı altında yer alır"
ama onun dışında kullanım sağlayan kişi yada kişiler uyarılır.

Konunun bizimle ilgisi olmadığını tekrardan hatırlatarak; tüm R10 ailesine mutlu akşamlar dileriz.

Saygılarımızla.