Kısa orta vadede temeli olmayan bilgi. Yani siz zannediyor musunuz ki burdan direk 25 30k olur ethereum. Hiç Sanmıyorum
Uzun vadede belki olur.
Ama olana kadar yüz kere düzeltme gelir. Yüz kere fiyat yüzde 50, yüzde 100 düşer
Orta vade al sat yapmak daha mantıklı.
Mesela ben en ethereum 4800 iken satsaydım. Şimdi yüklü meblağ karda olurdum. Cidd meblağ kardan zarar ettim
güncelleme şubatın sonlarına doğru gelebilir ve bu haziranda oturmasına sebep olur ve bende 6 ay ve ya 1 yıl sonra konumu sabitleyeceğim dedim. ve ethereum bu kadar çalışmış bir şekilde geri dönüş yapıyorsa bunda durak olmayacaktır. Otobüs tek seferli yolculuk yapıp olduğu yere kadar varıp orada uzun vadede devam edicektir. sebebi ise ethereumun bu kadar yükselişte olduğunu gören diğer yatırımcı ve destekcileri artık onun asla düşmemesini sağlayacak.
Temeli olmayan bilgi demişsinde opensea sitesine gir cryptopunk ve ya apeyaptch a bak yaklaşık 1milyon ethereum ticareti dönmüş sadece bu 2 sellerin metaverse piyasalarına git bak yaklaşık milyardolarları deviriyorlar hacim ile. miningi zaten söylememe gerek bile yok. ve diğer ethereum alt yapısında bulunan dünyaca ünlü altcoinler.
Siz aslında asla zarar etmediniz. alış fiyatınızı bilmiyorum. siz sadece daha iyi bir seçenek için şansınızı ertelediniz. ve buna da hodl deniliyor. ve unutmayın hodlcılar her zaman en fazla kazanan kişi oluyor.