Sponk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunuzu görmüştüm. Siz 2 yıl daha max hold durursanız emin olun çok güzel paralar kaldıracaksınız ve peygamber sabrı var maşallah sizde holdcılar her zaman kazanır.

Telaşçılara malesef bu sektör uygun değil şuan yaklaşık 35-50k$ içerdeyim ama dünyalar yıkılsa umrumda değil çünkü ethereum gibi kaliteli bir proje batıcaksa varsın bende bu gemiyle birlikte batayım.

Unutmayın gerçek bir kaptan gemisini terk etmez mantığıyla bende batıyorum ama yükselişimiz güzel olucak inşallah bu arada maks 2 güne kadar ethereum 3100 seviyelerine ulaşacak. bu seviyelerde duramaz.


Bunun için tek önerim gece saatlerinde transfer yapmanız ağ sakinleştiği için transfer ücretleri çok az oluyor
Düşünceniz için teşekkürler fikir ve bilgi sahibi olan herkesin düşüncesi benim için çok kıymetlidir…

Peki ben hiç bir şekilde satmazsam 11.900 doları gördü yine karışmadım şuan 3k seviyelernde.. 2023 yada 2024’e kadar beklersem sizce kendi görüşünüz bakiyem ne kadarı bulur?