Hocam basit bir hesaplama yapmışsınız sadece. Her ay bir önceki aydan fazla gelir getiren bir site. Bu şu anda 30-40₺ kazandırıyor. Önümüzdeki aylarda artmaya devam edecek zaten. Kaldı ki makalelerin tümü, hosting ve domain dahil her şeyiyle komple satılık. Ben sadece makaleleri satmak istesem 10₺ değer biçsem tanesine forumda 2650₺ yapıyor. Nasıl 500₺'ye vereceğim bu siteyi ben?
Basit bir hesap değil şuan varolan konunuza bakarak yaptığım doğru hesap...
Artmaya devam edecek demişsiniz garantisi var mı? YOK...
Ayrıca diğer bir yanlış hesap Makaleler index aldığı için bu hesaba giremezsiniz bile... Projenin en başında buna karar verip Makale toptancısı olmanız gerekirdi...
Şimdi Makaleler vs diyorsunuz ama sizin sitenizin şuan 39 katı kazanan içerisinde sadece 67 tane makale bulunan ve her ay sadece 1 tane makale girdiğim sitem var.
Sizin hesabınıza bakarsak eğer benim sitem sizin sitenizin katlarca ucuza gitmesi lazım '' çünkü içerisinde sizin ki kadar çok makale yok '' böyle bir mantık yok ne yazık ki...
Siteyi değerli kılan şey MAKALE değildir sadece.
Sektörü, hedef kitlesi, rakipleri, ziyaretçiye kattığı değeri vs vs diye gidiyor...
O halde şu şekilde örnek vereyim ;
Sizin 1 adet Tofaş Şahin arabanız var ve bu arabanın motorunu söküp BMW motoru taktığınızı varsayıyorum...
Bu motor sorun çıkardığın da sizce kimlerin ilgi alanına girer?
Direk sonucu yazayım BMW firmasının hiç ilgisinde olmaz çünkü araç onların araç değil...
Yani içerisinde ne kadar makale olduğu benim için önemli değil değerlendirme yaparken...
Makalenin yazım şekli, makalenin vermek istediği mesaj optimizasyonu, makalenin ziyaretçiye katacağı değerler vs vs... bunlar benim ilgimi çeker.
Evet sizi anlıyorum emek vermişsiniz projenize ama projeniz demek ki doğru bir proje değilmiş ve doğru olmayan bir projeye içerisinde makaleler hosting vs vs diyerek 112 KATI para istemek hiç doğru değil...
Ayrıca hosting fiyatları 500 tl demişken bu tamamen göreceli bir cümle şuan sitenizin hiti kaldırabilecek hosting masrafı YILLIK 80 100 150 tl ye bir çok firma mevcut...
Yani kendinize göre yorumlamak yerine objektif olarak yorumlamak her zaman en doğru süreç olur.
İyi satışlar dilerim..