Tatoglubilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım yorumumu okuduysan eğer bu fiyatı görünce tek bir soru sormadan ya da vaktinizi almadan çıktığımı söyledim. Yani benim için sizin sitenize yazdığınız makalenin önemi yok . ( neden yok ? )

Eğer sitenize o kadar makale girdiyseniz ve bu site para ya da hit kazandırmadıysa ya işe yaramaz sektörde girdiniz ya da içeriklerde bir sorun var . Yani siz emek vermiş olabilirsiniz ancak bu Google da size hit getirmiyorsa ya da para kazandırmıyorsa bundan bana ne ?

Ben yatırım yapacaksam karşılığına göre bakarım. Bunun bir ortalaması var Adsense gelirinin 15 katı 20 katı artık neyse buna göre değerlendirilir. Şimdi ben sizin satış konunuza ya da size pm ile tek bir mesaj atmamışım ve gelip beni eleştiriyorsunuz ?

Bu iş sizin söylediğiniz gibi oluyorsa 500 tl ' e bir tema alayım ve benim yazarlara 200 tane makale yazdırayım , eğer adsense para kazandırırsa devam ama yok kazandırmazsa ilana 2000 tl den satmam gereken siteye 4.500 tl yazayım sonra da vermeyince müşteriler suçlu olsun .

500 tl 1000 tl verene ben sana sat demiyorum ki ! ama sende 4.500 tl isterken bir daha hesap yapmalısınız.

Dip not : diğer arkadaşa söylediğim gibi sen istersen 20 bin tl iste o benim sorunum değil site senin istediğin fiyatı yazabilirsin , ancak bende bu fiyatı yüksek gördüğümde beni suçlayamazsın.
Tamam hocam bu sizin fikriniz ve saygı duyuyorum.