Konuyu siyasete çekmeyin demeyeceğim ama adabı ile sohbet etmek karakterimizi belli eder. Konu ise şu, çevremde her insandan farklı görüşlere sahip kişiler var hepsini severim, siyasi görüşü beni ilgilendirmez. Fakat arada da olsa oturup siyaset üzerine kırmadan, dökmeden konuşuruz konuşma sertleşince işi gırgıra vurup konuyu kapatırım
Asıl konuya gelecek olursa her seferinde hastane ve benzeri alanlardan dem vuruyorlar ben ise o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum diye savunmaya geçiyorum. Çünkü, bunu en basit bir örnekle sunmak gerekirse 90'larda ve öncesinde hastane kuyrukları. Evet, o zamanlar uçsuz bucaksız kuyruklar oluşuyordu çünkü randevu sistemi diye bir mantık yoktu.
Şimdi teknolojinin gelişmesi ile bir çok işlem dijital ortamda gerçekleşmekte olmasına rağmen randevu almaya kalktığında bazen 2-3ay sonrasına atabiliyor. En son eşimin diş ağrısı için randevu alacaktık 2 hafta sonrasına attı. Şimdi 90'lı yıllarda olsaydık ve eşimin dişi ağrısaydı ben ne yapacaktım? Doğal olarak yüzlerce insan gibi her gün hastaneye gidip sıra bekleyecektim. Peki, ne değişti?
Sizce çok m basit ve saçma düşünüyorum