Herkes günümüzde ülkeden kaçmak ve başka yerlere gitmek istiyor ancak bana da en komik bunu isteyenler geliyor.
Birkaç örnek vermek istiyorum.
Alıntı
"Bi doğa gezisine çıkalım hava olur değişiklik olur dersin millet alkol şişeleri atmış içip batırmış ortalığı bu ülkede herşeyin olabilecek en kötü versiyonu var."
"Her Allahın günü bir olumsuzluk yaşanmak zorunda mı ?"
bu 2 cümlenizle refah seviyesi yüksek yurt dışı ülkelerde yapamayacağını düşünüyorum şayet o ülkelerde ne baş harfi büyük Allah mevcuttur ne de alkol şişeleri görmediğiniz bir yer olur. Ha şu olur ancak; çöp toplayan arkadaşlar görevlerini yerine diğer çoğu insanın da bizden farklı olarak orada %99'ı işini güzel yaptıklarından bunları sokakta görmeyeceksiniz fakat şu bir gerçektir ki, müslüman ülkelerin birçoğu yahudi veya hristiyan olan insanlardan daha kötü dinlerine hizmet etmekteler ve refah seviyesine ulaşamamış topluluklardır.
Dipnot: Bana göre alkol şişelerinin sokaklarda görmek ülkeyi batırmıyor; aksine özgürlüğü temsil ediyor ve yaşanacak çok daha iyi bir yer olduğunu düşündürtmekte. Bu düşünce kişiden kişiye göre değişmektedir.
İnsanların araba sürüşlerinden ve birçok davranışlarından dolayı medeniyetlerini şikayet ediyorsunuz ancak yaptığınız 2 cümlede onlardan farkınız olmadığınızın kanıtıdır. Alkol veya dinsel düşünceniz emin olun o insanlardaki aynı özgürleşmemiş, bencilleşmiş medeniyetin savunmasıdır.
Ve emin olun ki, yurt dışında insanların dini ve alkol şişeleri hiç umurlarında değil. Bu yüzden onlar bir arabayı 12 saatte almayı ve o medeniyeti hak ediyorlar.