TagOnset adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya allah aşkına, öğrenciyim bir yandan dükkanım da var zar zor ayakta tutuyorum. Bime girip bir 3 5 yiyecek alayım dedim. Yurdu geçtim ben artık yurtta kalamayan benim gibi bir sürü öğrenci var. Bu işin kirası şusu busu her şeyi stres. Bimden dün sadece döner, ekmek, kahvaltılık peynir zeytin, yumurta süt gibi şeyerin 100 liraya yakın tutması gibi bir yaşam süreci içindeyiz. Cidden 750₺ bir insanı 1 ay götürebilir mi? Ne akla hizmet? Ne hacet ya bu? Bir de kime göre neye göre az yazmışsınız. 750₺ sadece sizin aylık geliriniz olsun başka bir geliriniz olmasın, o zaman oturup düşünün dilerseniz. Bu mesele öyle sizin bakkal hesabınız gibi değil. Yurtlarda bile yemeğin bir kısmı öğrenci cebinden çıkıyor.
Hocam siz yazıyı anlayarak okumuyorsanız inanın umrumda değil bu cümleleriniz. Ek gelir olarak bir iş fırsatı sunmuş arkadaş. Öğrenci adam ya gidip part time çalışacak yada ailesi destek verecektir. Buna rağmen ek gelir istiyorsa bu işi yapar. Ben demiyorum ki çok iyi bir para. Ölü fiyat olduğunu belirttim zaten. Ama durumu çok kötü öğrenciler var hocam. Rabbim yardımcıları olsun ama var onlar yapmak isteyebilir. Bunu nasıl oraya bağladınız inanın aklım almıyor. Yorum yapmak için yorum yapmadan önce konuyu ve yazdıklarımı anlayın. Daha fazla sizinle polemiğe girmeyeceğim. Yanıtlamayacağım bir mesaj atmayın lütfen.

Ayrıca @iyi; hocama da teşekkür ederim. Rabbim bereket versin