Pyhton dilini hiç bilmiyorum desem yeridir. Ama başlamakta önemliydi benim için. Başladım başlamasına ama bir sorunum var. Wordpress tabanlı bir sitem var. Yapacağım uygulamanın ara yüzünden login olmaya çalışıyorum bunu yaparken wordpress users tablosunda şifre karşılaştırmam gerekiyor yalnız verdiği md5 yanlış mı üretiliyor yoksa başka bir püf noktasımı var bilmiyorum. Örneğin aşağıdaki python kodu ile program arayüzünden girilen şifreyi md5 e çevirmem gerekiyor. Daha sonra sorgu cümlesiyle karşılaştırma yapıyor. print komutu ile python konsolunda md5 e çevirdiğim şifreyi görüyorum. Örneğin 3861989e32a684ea2194ddcbdee05630 gibi birşey çıktı. Ancak mysql veritabanımda sitenin users tablosunda ki karşılığı bu değil. Örneğin veritabanında $P$BJ66dOqWeCjGKdhltZCgmRM8DjIF/81 görünüyor ve şifreler birbirini tutmadığından login işlemi gerçekleşmiyor. bu arada girdiğim şifre ece12341234. Sorunsuz login için ne yapmalıyım. Dediğim gibi ilk defa program yazmaya kalktım. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.