Normal bir serbest muhasebe ile anlaşsanız 250-300 e halledebilirsiniz
Bu konuyu detaylı araştıracam .
muhasebeci ücreti hariç değil mi
Muhasebe ücreti dahil
Keşke açmasaydın hocam her konu da belirtiyorum yemin ederim para tuzağı ya
Arada bir de olsa iş yapıyorum diye açtım . Sağ'a sol'a fatura kesermisin demek istemedim.
R10'a özel indirimleri mevcut, akbank ticari hesap açınca da ilk ay bedava
Evet var ama bir faydasını görmedim.
Muhasebeciler basit usul defteri 2022 de 300-350 arasına tutuyor ona göre değerlendirin.
Muhasebeciye yazdım o da öyle söyledi sanırım zam gelmiş.
e-şirkete bakın 310 civarı olması lazım fiyatlar
Belirttiğiniz yere bakayım hocam 310 ise tabiki tercih ederim.
Ben r10 indirimiyle beraber 383₺ ödüyorum. Açıkcası bu konuyu görünce korktum. Şirketim 2 aydır açık ama 1-2 haftaya başlayabileceğim e ticarete.
Yıl başından önce 250₺ gibi bir rakam ödüyordum. Yıl başında zam geldi 383₺ oldu. Bu konuyu görünce panik olup
@mukellef.co; ile iletişime geçtim.
Sadece yıl başında zam yaptıklarını ve yıl başında gelen zam hariç başka bir zam yapmadıklarını belirttiler.
Yıl başında gelen zammı da zaten Aralık ayında duyurmuşlardı, hem webde popup olarak hem Mail ile.
Sanırım sizin sanal ofis veya personel paketiniz mevcut.
Bildirim yapmadılar lakin evet belirttiğiniz gibi sanal ofis'te var.
hocam ben mahallemdeki muhasabeciye 200 TL ödüyorum
Sizde ona geçin
Çevremdekilere soracam hangisi uygunsa ona geçecem yada kalacam tam olarak nasıl bir yol izleyeceğimi kararlaştırmadım.
Sanıyorum bu ödemelerinizi aylık olarak yapıyorsunuz. Ben şirketim için muhasebeciye yılda 1000 TL ödeme yapıyorum. Sizin bu fiyatları görünce gerçekten bedavaya çalışıyormuşuz.
Yılda 1000 tl mükemmel rakam . Muhasebeciyi el üstüne tutun vallah

Biz birde faturayı bile kendimiz giriyor muhasebeci ekstradan bir işlem yapıyormu onu bile bilmiyorum