Merhabalar,

17.01.2022 tarihinde R10.net üzerinden GoWeb firmasının DELL R410 boş kasa adlı ilanını gördüm ve whatsapp üzerinden kendisiyle iletişime geçtim, kişiyle bir gün süren pazarlığımız sonucu 1700 ₺ ücret olarak anlaştık, ürünü almadan önce ürün görseli olarak bize @FabNet; adlı firmanın @GOWEB; firmasına aylar önce gönderdiği sunucunun ürün tanıtım videosunu bize güncel göstererek bize iletti bunu bugün öğreniyorum bu düpedüz ************** ürünün güncel bir fotoğrafı ya da videosu yok, videoyu incelememizin sonunda ürünün sorunsuz olduğunun karşı taraftan teyitini aldıktan sonra satın alımı 18.01.2022 tarihinde gerçekleştirdik. Ürünü 4-5 kere tembihleyerek dikkatli paketlenmesini istedik. Kargoyu aldığımız zaman ürünün bazı bölümleri kırılmış ve kabin demirleri de eğrilmiş olduğunu farkettik, hasar tespit tutanağı tuttuk ve karşı tarafa bunu ilettik ne kargo firması ne de @GOWEB; bunu karşılayamayacağını söyleyince büyük bir hayal kırıklığıyla sunucu alarak eve götürdük 19.01.2022 tarihinde saat 15.30 - 16.03 aralığında @GOWEB; whatsapp üzerinden görüşmemiz sürecinde kendilerine "yarın ürünü test ettirmeye göndereceğiz ve test ettirdiğimiz de ürün çalışmaz ise şartsız koşulsuz iade istiyoruz" diye belirttik ancak kişi "Çalışmama şansı yok" diyerek bizi yine kandırdı 20.01.2022 @Gamedc; aracılığı üzerine saat 15.30 - 16.30 da @PoyrazHosting; ofisine giderek sunucuyu test ettirdik, kendileri sağ olsun çok ilgilendiler sunucuya işlemci ve ram taktığımız da ilk çalıştırmamız da maalesef ki görüntü vermedi ardından ram slotlarını değiştirerek tekrar denedik ancak bu sefer de maalesef ki çalışmadı çift işlemciden birini söküp tek işlemciyle denedik olmadı, tek ram ile çalıştırmayı denedik olmadı, bir powersupply söktük denedik olmadı, monitör değiştirdik yine olmadı yani akla gelen her türlü denemeyi yaptık maalesef olmadı sonuç olarak anakart (chipset) arızası olarak bu süreç içerisinde @GOWEB; whatsapp destek hattına ulaştım ve sunucunun arızalı olduğunu iade etmek istediğimizi belirttim ancak kişi yine iade sağlayamayacağını söyleyerek bizi engellemekle tehdit etmekte, kendisini arıyoruz telefonlarımızı açmıyor. Tek isteğimiz para iadesi sağlanması...