eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
scottish fold u ancak ücretli sahiplenebilirsiniz. yada deneyimli bir kedidir çok doğum yapmıştır satıcı artık bakmak istemiyordur ancak yetişkin halde ücretsiz verir size. yada fib hastalığına yakalanan yavruyu size verir sorumluluktan kurtulmak için sizede hastalığını söylemez. sizi eleştirmek için yazmadım bunları.gerçekleri söylemek istedim.

yani bahsettiğiniz kedinin yavrusu bit pazarı zihniyetli birinde bile en az 1.000 ( bin liradır )
keşke 1000₺ olsa minimum 1750₺ 2 haftadır araştırıyorum
bilgisayarji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bende var
bakımı çok kolay değil onu belirtiyim ona göre sahiplenin
hepsi aynı olamaya bilir fakat scottish erkekleri gayet saldırgan çok ısırıyor
özellikle küçük çocuk varsa dikkat etmeniz gerekecek
benim kızımla kedi köpek gibiler
bunları düşünerek sahiplenin hocam
6 yıldır erkek scotish kedi bakıyorum hiç bir şekilde saldırganlığını görmedim o kedinin karakterine göre değişmektedir sizinde dediğiniz gibi
aslantr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
7 8 ay önce yavrusunu 4 bin liradan satıyorlardı. Şuan nasıldır bilmem , ücretsiz çok zor
Şuanda bursa’da piyasası 3.000₺ ben kendi kedimi rusya’dan getirttim 2015’de 1200₺ verdik scottish erkek
digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hem cins kedi isteyip hem ücretsiz olsun demek çok ilginç.
Kedi satışına karşıyım ama scotish gibi cinsler yüksek rakamlara satılmalıdır.
bu cins genetik olarak hastalanmaya ve yüksek veteriner ücretleri çıkarmaya çok yatkındır.
kediyi sahiplenirken parayı problem yapanlar hastalanınca bu kedilere bakamazlar.
Merhaba konuyu açan kişi kız arkadaşımdır konuyu açmasını ben belirttim ve konuda hiç bir şekilde ücretsiz olsun para vermeyeceğiz diye bir şey yok bunu nerden çıkardınız anlamış değilim. ve şunuda belirteyim Scottish cinsi kedim var erkek ve 6 yıldır benimle kendisininde kedinin durumundan vs bilgisi var sizinde bilgilendirmeniz için teşekkürler.