Geçmiş olsun, durum nedir ne kadar ceza yediniz?
Geçmiş olsun hocam ceza tutarı nedir ?
Hocam iyi yandan bak 👍
Bundan sonra her şeyin resmî ve kafan rahat olarak süreçlerin devam edecek
Rabbim yardımcı olsun 👍
Geçmiş olsun hocam.. süreç hakkında bizi de bilgilendirebilirseniz iyi olur
Geçmiş olsun hocam. Ne kadar kazanca ne kadar ceza yediniz
Kazanç ne kadardı hocam yıllık?
Rakiplerinizden fatura kesenler şikayet etmiştir geçmiş olsun.
Geçmiş olsun hocam.Bende birini şikayet etmiştim gecen sene bizim evi tadilat yapan müteahhit bizi dolandırmaya calişti bi şekilde evi yaptırdık sonra şikayet ettim 50 bn tl ceza yedi.Bide devlet vergi kacirani şikayet edince para veriyolar dediydiler vermediler
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Şuan görüştüğüm 2 müşavir var: Birisi her ay için 300-400 dedi ortalama 5000 / 10000 arası bir ceza düşünüyor.
Bu arada hali hazırda sigortalı çalışanım, ek iş olarak yapıyorum görülenleri. Ama ne yazık ki fırsattan istifade edip bu durumu lehime kullanan bir arkadaş varmış aramızda. Sağlık olsun, her şerde bir hayır var. Sigortamdan oldum bugünden itibaren söylediğim gibi de bir ceza kesilecek şubat ayından itibaren de şahıs şirketimi kurup alacağım her ödeme için fatura kesip vergimi ödeyeceğim. Giden ufak bir miktar ceza ve sigorta olacak sadece. Dediğim gibi sağlık olsun.
Net ceza haftaya belli olacakmış, şuan dosya toplanıp teslim edilmediği için. O yüzden bizde ne kadar ödeme yapacağız bilemiyoruz. Ceza açıklandıktan sonra tekrar alıntı yaparak bildiririm, sağlıcakla kalın sevgiler.