Merhaba arkadaşlar.
İlk olarak imalat fişi adı altında bir değişken sorguluyorum.
<?php
    $imalatfisisorgu = $db->prepare("SELECT * from WORKPRO where ACTID = '{$cariyigetir['ACTID']}' AND ORDERRECEIPTID = '{$siparisigetir['RECEIPTID']}'");
    $imalatfisisorgu->execute();
    while ($imalatfisigetir=$imalatfisisorgu->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)){
            echo "<pre>";
                print_r($imalatfisigetir['RECEIPTID']);
            echo "</pre>";
    }
?>
Bu sorgudan bir veya birden çok sonuç alıyorum.
Örnek olarak üstteki sorgudan gelen sonuçlar:
5981
5982

Daha sonra bu gelen sonuçları ikinci bir sorguda kullanıyorum. Fakat ikisini birden kullanmayı beceremedim, ben tek örneği kullanarak yazıyorum.
<?php
    $stockseriestrans_sorgula = $db->prepare("SELECT * from STOCKSERIESTRANS where ROOTID = '5981' AND ACTID = '{$cariyigetir['ACTID']}'");
    $stockseriestrans_sorgula->execute();
    while ($stockseriestrans_getir=$stockseriestrans_sorgula->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)){
            echo "<pre>";
                print_r($stockseriestrans_getir['STOCKSERIESID']);
            echo "</pre>";
    }
?>
Ve yine bu sorguda da birden çok sonuç alıyorum.
Örnek gelen veriler:
44672
44673
44674
44675
44676
44677

Üçüncü olarak son gelen verileri bir sorguda daha kullanıp asıl ulaşmak istediğim veriye ulaşıyorum. Yine ilk veriyi sabit olarak kullandım.

<?php
    $stockseries_sorgula = $db->prepare("SELECT * from STOCKSERIES where STOCKSERIESID = '44672'");
    $stockseries_sorgula->execute();
    while ($stockseries_getir=$stockseries_sorgula->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)){
            echo "<pre>";
            //    print_r($stockseries_getir);
                print_r($stockseries_getir['SERIESNO']);
            echo "</pre>";
    }
?>
Sonuç olarak ihtiyacım olan 22010904 verisine ulaştım.

Fakat bunları değişkenlere statik el ile yazarak ulaştım ve sadece 1 tanesine ulaşabildim, olması gereken bu sorgu için toplamda 8 sonuç. JOIN ve fetchall metodu kullanarak sorguları birbiri ile ilişkilendirmeyi beceremedim.
Hatta elimde bununla ilgili benzer çok güzel çalışan bir örnek dahi var ama yapamıyorum. @ghergedan; isimli arkadaşımız yardım etmişti.
Yani ilk sorgudan gelen 5981 ve 5982 gibi tüm verilerin otomatik sonuçlarına ulaşmam lazım.

Üstte verdiğim kodları izahını yaptığım şekilde birleştirmeme yardım edebilir misiniz?