SEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üzülerek söylüyorum ki bu tabloyu gördükten sonra kesinlikle AÇMAMALISIN.

Ajans ortamında çalışıp pişmen lazım...
Aktif Ajans hizmeti veren firmalar sayesinde kurumsal firmalarla tanışıp çevre edinmeye başlarsın.
Bu işler çevresiz olmaz.
Haaa çevreden kasıt bizim bir mehmet abi bana iş verir paslar vs gibi düşünüyorsan bunların hepsi YALAN olur...
Şuan bunları belki söylediğim için bana kızabilirsin ama yıllarca ajanslarda çalışmış ve 2 seneye yakındır Ajans başkanı olarak hayatıma devam etmekteyim.
Ayrıca giderlerim olmayacak diye sakın düşünme...
Yaşadığın şehir Ankara ve son 2 senedir Ankara'da bulunan İnşaat firmaları dijitale çok ciddi paralar harcadı ve harcıyor çünkü aktif olarak hizmet veriyoruz bu sebepten ötürü biliyorum...
Köşede bir sermayen yoksa ofis açayım 1+0 olsun kirası ucuz olur hallederim diye sakın düşünme.
Hesap çıkar ortalama 12 - 18 ay o giderleri hiç bir gelirin olmadan karşılayabileceksen ofis aç...
Ajans olduktan sonra fiyat politikası uygulaman gerekiyor...
Ben uyguna iş yaparım dersen kaybedersin çalıştığın veya çalışmak isteyeceğin her firma seni kurumsal yapı olarak görmez kendi personelleri olarak görür ve davranırlar...

Daha çok fazla detay varda bunlar yeter bile artar sebeplerden...

Şimdiden negatif cümleler kurduğum için senden özür dilerim ama ne yazık ki durum bundan ibaret...
Estağfurullah, neden kızayım Çok teşekkür ederim verdiğiniz değerli bilgiler için.
Aslında durumum şu şekilde: Cumartesi günü mevcut çalıştığım işten ayrılmak zorundayım. Bir şekilde hayata tutunmaya çalışıyorum. Bu kapsamda hem ajans işleri hem de e ticarete atılmayı planlıyordum. İki taraftan da gelir olsun diye.
Çevre konusunda çok haklısınız. Maalesef bir müşteri portfoyum yok. Beni de en çok korkutan nokta bu zaten.

Ofis konusuna gelince, şirket evim görünüyor. Müşterileri ağırlayabileceğim bir ofisim şuanlık yok maalesef.

Tekrar teşekkür ediyorum,
İyi çalışmalar.