ergun818 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar 2 yıla yakındır bu platformda yer alıyorum.Benim tek ilgi alanım kripto paralardır.Lafı uzatıp gevelemeyeceğim.
REFERANSLI COİNLER alanında Referanssız link tıklanabilir değil diye uzunca detayıyla yazdığım konu uyarı dahi yapılmaksızın silinmiş.Tam 1 saat emek verdim o konu için görseller hazırladım ama link tıklanabilir değil diye silmişler.
Çok net olarak söylüyorum R10 moderatörlerini buradan kınıyorum.Dilerseniz aboneliğimi iptal edin ne yaparsanız yapın ama ayıptır şu yaptığınız.

Ben yazı hazırlarken linke tıklayıp bakmıyorum çalışıyor mu çalışmıyor mu diye

Eksik gördüğün kısım varsa yazıyı düzeltme uyarısı yolla
Konu silmek nedir?
Merhaba
Haklısınız konuyu silen yönetici öncelikle size bilgi vermesi gerekirdi ama daha öncede aynı şekilde refsiz linkleri tıklanabilir olarak yazmadığınız için silinmiş
Refsiz link tıklanabilir DEĞİL önceki konunuz : https://www.r10.net/kripto-paralar/2...n-son-gun.html
Konuda refli link için tıklanabilir yapıp refsiz linki tıkanabilir yapmamanızda bir kasıt aranır konu için çok uğraş verdiğinizi belirtiyorsunuz ama çok zor değil linki tıklanabilir yapmak.

Konu içerisinde de tüm yazılar soldan başlamış ama ne hikmetse refsiz link sağda kalmış, Şahsen ben konuya baktığımda refsiz linki dikkat etmeden göremedim.

Silinen konu görseliniz burda

Umarım bundan sonraki konularınızı kurallara uygun açarsınız.