Devamlı index problemi konuları açılıyor.Arkadaşlar çoğu sitede index problemi var.

Yapmanız gereken 4 şey dışında başka çözüme ulaşan görmedim, duymadım aynı konuları 50 defa açmanızın, forumu aramadan ilerlemenizin hiçbir faydası yok.

Tam aksine boş yere aynı konuların googleda indexlenmesini ve bilgi kirliliğini sağlıyorsunuz.

1- Api yöntemi ile beraber index aldırabilirsiniz arama kısmına yazarsanız 1-2 arkadaş detaylıca ne yapacağınızı yazmış.

2- Google News kaydı yaptırarak hızlı index alabilirsiniz ama index dışında bir katkısı yok ( hatta bir arkadaş news sonrası hitlerim düştü iptal ettim yazmış)

3- Eklediğiniz içerikleri sosyal medyadalarda paylaşarak hızlı index almasını sağlayanlar var ama herkesde geçerli olmuyor bunu deneyebilirsiniz.

4- Bazı kaliteli sitelerden backlink alıp site otoritesini arttırabilirsiniz fakat buda cok kesin sonuc değil iyi yerlerden backlinler alıp halen index almayan çok insan var.

Bunlar dışında yapacağınız hiçbir şey yok 50 tane aynı konuları açmanızın size de bir faydası olmuyor foruma da.