Yazılımın hazırlanabileceği diller = Python, Java , PHP, GO

Tüm yazılımlarımızda fatura kesilmekte ve fiyatlar KDV dahil fiyattır.

Örnek teşkil etmesi için yazılım içerikleri;

- Otomasyon Sistemleri
- Fiyat takip uygulamaları
- Veri Analizi
- Websitelerinden bilgi çekme
- Web sitelerinden otomatik işlem yaptırma (Veri yükleme, Captcha çöz , Account oluştur vs.)

Bot ve özel yazılımlar için iletişim ;

Whatsapp : Tıkla uç

Yüzlerce müşterilerimizden bir kısmının yorumları...
aksoytasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel isteğimize göre bot yazdırıldı iş sonrasıda desteğini gayet iyi bir şekilde veriyor. Teşekkürler
tavsiye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ömer'le çalışma fırsatımız oldu. İş konusunda ufku açık ve çözüm üreten birisi. En güzel yanı iş bittikten sonra bile desteğini esirgemiyor. Güven konusunda rahat bir şekilde çalışabilirsiniz. İşini hakkıyla yapıyor zira uzmanı olduğu konular.
EmreGrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ömer hocam o kadar ilgili ve işinin ehliki her şey için teşekkür ederiz birdaha çalışmak üzere…
rsahh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
On numara beş yıldız biri gerçekten şüphesiz çalışabileceğiniz biri, uygun fiyat ve en hızlı şekilde yardımcı oluyor, program yaptırdım kendisine 24saat geçmeden teslim etti👍
ibamedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş alımı yapıldı. Anlık cevaplar ile hizmet vermeye başladı Ödemenin yarısı iş öncesi diğer yarısı işten sonra yapıldı . İŞİN EHLİ !
2 gün süre verdi 2gün içinde teslim etti. Sorunsuz ve kullanışlı herşey çok teşekkürler hayırlı işler bol kazançlar 🙏
bahadrpolt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 üzerinde bu zamana kadar çalıştığım, işini en layığıyla yapan yazılımcı kesinlike Ömer hocamdır. Kendisine sosyal medya ile alakalı bir bot yazdırdım. Bilgisayarıma bağlanıp kurulum yaptı ve oluşan sorunlara anında bilgisayarıma bağlanarak müdahale etti defalarca ve usanmadan Sorunları çözene kadar desteği devam ediyor. Kesinlikle çalışmanızı öneririm.
MAS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aksam bot siparisi verdim sabaha hazirlanip sorunsuz sekilde elime ulastirildi. Harika bir bilgiye sahip dostum. Eline saglik, tesekkur ederim. Hayirli isler.