https://www.motorsikletgaraji.com/cf...-listesi-2020/

Eğer fiyatı bu olsaydı alınırdı fakat şu anda bu fiyatlara alınmaz. Çin malı olmasını geçtim servisleri gerçekten çok kalitesiz, ustalar hiç ilgilenmiyorlar ve garantiden çıkmasın diye mecbur onlara gitmek zorundasınız. Motoru zorlamazsanız işte teker yapıyım, sürekli yüksek devir kullanıyım vs şeylere bulaşmadan kullanıp bakımlarını atlamazsanız motor bloğu çok fazla sorun çıkartmıyor. Fakat malzeme kalitesi de gerçekten çok dandik bir japon, italyan vs motosiklet kullandıktan sonra ona ellediğiniz zaman çakma legoya elliyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Ayrıca o tablet gibi saçma ekran bozulmaya çok müsait ve yedeği yok. Aylarca bekleyip yenisini alırım derseniz 10.000₺ civarı fiyatı var. Benim tavsiyem Bajaj'ın Dominar 250 modeline bakmanız. Kötünün iyisi olarak tercih edebilirsiniz, ya da içinizde biraz apaçilik varsa o bütçeye çok güzel orijinal düşük km cbr250 bulabilirsiniz. Kesinlikle alma diye verebileceğim tavsiyeler ise mondial, kuba, 50.000₺ fiyatı olan 2017 2018 model r25-mt25 ler. Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim motor al-sat yapıyorum.