Vebiva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda aktif olmayı seven bir abimiz ne zaman popüler konulara girsem illaki bir konusunu görüyorum daha giripte görmemek nasip olmadı 😂 Çağlar vardı Bi arada ama şimdi göremiyorum onu
Genelde hayatım renkli ama 6 kişilik bir ailede 1 %95 engelli 1 agır koah olmak kaydı ile 5 hastaya bakıyorum. Ailem.genelde hayatım hastanelerde ve eczane aramakla geçiyor (: Arta kalan zamanalrımda aldıgım işleri terslime tmek ve forumda bilgi tecrübe soru ve of topik konuları paylaşıyorum. Yani herkesin sıkıntısı var. Çok gülen neşeli oanın derdi biraz agır oluyor. Gülmeye eglenmeye bahane arıyor. R10 candır (: bu konuda.
akdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tahsin abi candır
sende öylesin.. eyvallah
vBDesTabe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmzada banner falan olunca popülere girmek çok önemli
Bedava reklam gibi birşey oluyor
reklam dolaylı yolda oluyor. Genelde ya bi problem ya bir sıkıntı yada kendi ailemde 1000 km uzakta olan ben için bir aile ortamı adına dertlerimizi sıkıntılarımı paylaşmak için güzel bir ortam diyelim. Çok şükür ekmegimizi bi şekilde kazanıyoruz.
Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahsin'i küstürdüler Adam haklı ama kızmakta. Çağlar sanırım köşe oldu şuan bizi hawaiiden takip ediyor.
Küstürdüm gönlümü güldüremedim Küstürdüm gönlümü güldüremedim Baharım güz oldu, yazım kış oldu Gönüle yârimi bulduramadım Baharım güz oldu, yazım kış oldu demiş şair. @CGLR; la görüşüyoruz whatsaptan kral adamdır. kendisi...seviyorum özel duygularım var

onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahsin hoca iyidir..
bizim dostumuzda iyidir. sen gibi (:
mcatakcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sırf böyle düşünülüyor diye banner imzamı kaldırdım bende
çünkü herşeyin ardında bir niyet aramaya meyilliyiz nedense (:
Altın çamura düşmekle değerini kaybeder mi? Altın arkadaşım benim. Cumhuriyet altınım
Bence yapılması gayet uygun Premium üyeliklerin faydalarından biri
Ve her konusu popüler olanı tebrik etmek lazım Büyük bir başarı bence
Genelde herkesle muhabbeti olan, gönül insanlarının merhabası bile popüler oluyor. Yılların birikmiş dostlukları dyelim. Tanımadıklarım bile adıma konu açıyor. Mesela konu sahibi arkadaşı tanıyorum.Kib gerçekten bu

DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@TahsinCetinkaya; konuya davet edildi
Agzımı yüregime getirdin. Adımla ilgili konu açılınca...

Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkiside adamdır

Ama Çağlar abi banlara doydu galiba.. @CGLR; Çağlar abi?
Sende gerçekten kişilik sahibi, gerçek duruşu olan harbi adamsın.
Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen kazanıyorsun, onlar kazanamıyor dertleri o
herkes kazansın, hem kalbi hem maddi (:

Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Başkaları ne der diye düşünerek bir hayat kurmak sizi yapmayı en çok istediğiniz şeylerden uzaklaştırır. Hayallerini gerçekleştiremedikten sonra kime göre yaşadığının ne önemi var."
Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
off-topic, gündemdeki konular ve sorum var kategorilerini özledim keşke bende görsem tahsin hocamı 2023 e kadar ban yedik uçurdular yeni yılda artık nasip kısmet
yapma ya... Moderatörler adamdır. Rica edersin, halden anlarlar. Bir şansı verirler sana... Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır..

Tartaros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi göze çarpan @onlinecihan; var, konuda, ilk sayfada onun yorumu..

A.SELAM

mcatakcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaw kardeşim biz ne kazanıyoz sanki gözünü seveyim.
bizim aylık kazancımızı günlük kazananlar var. gitsinler onlarla uğraşsınlar.

Teoride bu fikre ben de sonuna kadar katılıyorum.
Ama pratik biraz daha zorlayıcı olabiliyor hocam (:
Vessalam.. Sevenim olduğu kadar bir o kadarda sevmeyenim var.. Meyve veren ağaç her zaman taşlanır. Hayırlı akşamlar..
Tartaros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes bildiğini okusum dostum boşkoy =) negatif bi durumum yok senle.
Online cihan reelde tanıştığım çok dürüst bir insandır Foruma renk kattı
Tabikiii öyle.. Ne diyoruz ? Anlayan anlar anlamayan kendi gibi anlar
CGLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
'Banlara doymak' demeyelim, yanlış tabir olur; kırgınlık kelimesi durumu daha net açıklıyor.

Forumda zaman geçirmekten, bu mecraya katkıda bulunmaktan büyük keyif alırdım. Ama hak etmediğimi düşündüğüm cezalar sebebiyle küstüm, darıldım. Artık konulara yorum bile yapmıyorum.
Varsın onlar haklı olsunlar. Benim gibi kimseye zararı olmadığı, aksine faydalı birer birey olmak için çabaladığı halde bazı kararlardan rahatsızlık duyup forumdan uzaklaşan o kadar çok kişi var ki...

Artık sorgulamıyorum; neden, niçin? Kendileri bilir...
Konu açan arkadaşı da tanımıyorum. Ama beni şaşırtıp konuyu popülere taşımış bile

Herkese teşekkür ederim. Maksat bilgiyi paylaşmak, dostlugu paylaşmak, maksat güzel gören güzel görür, güzel gören hayatından lezzet alır misali... Dostluk ve güzel muhabbet ile kalın..

Teşekkür ederim. İyi geceler cümleten.