bu kadar kasmayın kendinizi arkadaşlar herkesin günahı kendine. bu durumu elbette doğru bulmuyorum yanlış bir dil!
sözde fikir özgürlü adı altında bir şey var ve herkes istediği kişiye hakaret edebiliyor bu kapsamda... Atatürke yapılan hakaretler içinde aynı şeyi düşünüyor musunuz?
Düşünce özgürlüğü adı altında bir insanın değerlerine küfür edemezsiniz. Bu düşünce özgürlüğü değil saygısızlıktır. Atatürk'de benim, Adem'de benim, Peygamberim de, Atam'da benim. Saygı duyduğum, benimsediğim her şey için aynı tepkiyi de gösteriyorum. Gelip burada kimse benim saygı duyduğum bir şeye hakaret edemez. Birini rahatsız etmiyorsam. Bu kadar kasmayın diye bir şey yok yani. Herkesin günahı kendine orası ayrı. İstersen git sen de küfür et, sen de hakaret et hocam o yine kendi günahın ben olayın günah kısmında değilim. Ben neyim veya biz neyiz ki başkalarının günahlarını, sevaplarını yargılayıp, hakaret edelim. Her şeyi diyip ''elbette doğru bulmuyorum, yanlış bir dil'' demeniz hiç samimi değil. İyi forumlar.