Arkadaşlar ,
www.muhiku.com diye bir site var e ticaret üzerine bu siteyi yapan firma ile whatsap üzerinden görüşme sağladım .
Fiyat teklifi almak adına görüştük , bazı kafama takılan hususlar oldu bunları cevaplayabilirseniz sevinirim .
1- bu bahsetmiş olduğum site de 5 yazılımcı çalıştığını söyledi firma
( böyle bir sitede 5 yazılımcı ne yapıyor anlamış değilim )
firmanın verdiği cevap :
[11:04, 19.01.2022] + Mesela tsoft şirket bünyesinde 50 tane yazılımcı barındırıyor
[11:04, 19.01.2022] Sahibindencomda 100 üzeri
[11:04, 19.01.2022] + Hürriyette ise 30-40 civarı
[11:05, 19.01.2022] + : Herşeyin oturmuş olduğunu düşündüğünüz bu devasa projelerde neden bu kadar yazılımcı var
1- sebebini açıklarmısınız ? benim düşündüğüm e ticaret sitesi için çok gereklimi yazılımcı ?
2- site wordpress tabanlı sıfırdan yapılmış htlm döküm ve css entegre edilmiş tasarım falan da özel yani 20 binlere kadar fiyat aldım bu bana çok geldi aldığım cevap ise şu
2- Piyasası pek yoktur bu işlerin, kişiye ve tecrübeye göre değişiklik gösterir. Malum hacı murat ile ferrari arasında da fiyat farkı vardır diye cevap aldım .
sizce fiyat yüksek değil mi sorum bu ? forumda bu işi yapacak aynı siteyi bazı tasarım değişiklileleri ile yapabilecek tecrübeli kişiler pm atabilir bu arada .