Maalesef bilgi paylaşmayı çok seven biri olmama rağmen r10'da bu durum biraz zorlaşıyor. Kimi çıkıp "vay kardeşim ben bunları parayla satıyorum niye anlatıyorsun" diyor kimi de çıkıp "hadi gel kim daha uzağa yapacak" (şimdi linç yemeden bir parantez açayım; elbette yanlışlar düzeltilmelidir ve en doğru bilgiye tartışmalar sonucunda ulaşırız ancak bunu beceremeyip ego yarıştırıyoruz) diyor.
Bir konu açıyorum mesela zaman harcıyorum, tek beklentim teşekkür almak. Sonra altına gelen cevaba bakıyorum tamamen alakasız, saçmalıktan ibaret şeyler. Şimdi konu örneklemek isterdim ama hiç girmek istemiyorum oralara.
Ee sonra mesela konu açmışım bir şeyler anlatmışım özelden mesaj atıyorlar yardımcı olur musun, olayım elbette olayımda konuya yazın ki bende tek tek herkese pm den dönüş yapmayayım demi?
Sonra bir bakıyorsun o yazdigin konu google da bir kişisel blog ta yayın da. Gelmiş okumuş burdan almış evirmis çevirmiş koymuş sitesine. Nerden biliyorsun senden aldığını diyorsanız eğer çok spesifik bir eklentinin çok spesifik bir ayarı olduğu için ve o blogun sahibine burada o ayarı anlattığım için %100 eminim.
Insanın konu açası, bilgi paylaşası gelmiyor açıkçası.