Bir 80'de bana yazın

Çok büktüler belimi namussuz borçlar. Öde öde bitmiyor
Bankalar çok çok katı. Allah düşmanımı düşürmesin. Şu son 4 yılda neler yaşadım bir Allah bir ben yani. Bir de benim kredi çektiğim dönem de faiz oranı 2,90'dı. Daha yarısına gelmedik. Bakalım nasıl olacak bu işler ama çalışın arkadaşlar. Başka şansımız yok. İsyandan kaçının. İsyan etmek kişisel gelişime vurulan prangadır. Diğer türlüsü ise sizi yorar zaten. Ben 13 yaşından beridir başımı eğip çalıştım çok şükür. İsyan nedir bilmeyiz. Neyse

senin için bir kaç nacizane bildiklerimden paylaşım yaptım. gerisi sana kalmış

Kal sağlıcakla. Kolay gelsin.
1 - Neler yapabilirsiniz başka türlü. Satış ortaklığı düşünebilirsiniz. Mesela Türkiye'de odaklı pazar da kayıtlı ürünler üzerine bir web sitesi açarak trafik sağlayabilirsiniz. Bir blogger bile olabilir. Size sadece anahtar kelimeleri detaylı gösterecek bir Semrush tarzı uygulamalar. Ben Semrush tavsiye ederim bu arada. Çok detaylı gerçekten.
2 - Yine aynı şekilde Clickbank önerebilirim. Özellikle pinterest kullanarak trafik sağlayabilirsiniz. Bu konu da kendinizi geliştirmeyi düşünürseniz Youtube da bir çok video var. Sadece aramaya " Pinterest Clickbank " yazmanız yeterli

Pinterest ile her şey yapılabilir bu arada. Özellikle video pinleri resimli pinlere göre daha etkileşim aldığını deneyimledim.
3 - Dropshipping yapabilirsiniz. Bir yerden Stripe hesabı bulabilirseniz instagram da satacağınız ürünlerle ilgili sayfaları hedefleyerek Hikaye ve Postlarında paylaşmalarını söyleyebilirsiniz. Bunu yaparken de kesinlikle pazarlık yapın çünkü indirim genellikle sağlıyorlar
4 - Amazon Associates yapabilirsiniz. Muazzamm derece de düşük bir komisyon oranına sahip

ama birden fazla ürün satışı yaparsanız o komisyon oranları da çalışmaya başlıyor. Yurtdışında pek rağbeti olmayan bir sistem. Çünkü dediğim gibi %3 - %4 gibi bir komisyonu olduğu için genellikle seçilmiyor ama bizde dolar ile kazanç olduğu için 100 dolarlık satış yaparsanız 3 dolar kazanırsınız ki bu da 40 TL yapıyor. Tabi bu örnek. 1000 dolarlık satarsınız bu sefer 30 dolar kazanç sağlarsınız ki yapılmayacak şey değil. Denemek lazım
Aklıma gelenler bunlar

Ben bunları yazıyorum ama rica ediyorum özelden bu nasıl olur şunu nasıl yapabilirim diye yazmayın arkadaşlar

Kızıyorum diye algılamayın sakın. Beni anlayacağınızı düşünüyorum.
Ben başlıkları yazıyorum. Size araştırması kalıyor. Muhtemelen bir çoğunuz bu da neymiş diyecek. İşte bunu bana sorarak geçirmeyin. Hemen gidin araştırmasını yapın

Çok daha detaylı bilgi alacağınıza kanaat getirebilirim.
Başarınıza..