hocam gerçekten insanın elindeki para belli olunca olmuşken iyisi olsun demiyor biliyor musunuz

Biz düğün salonumuzu 7.000 TL'ye tutmuştuk 2021 ağustos'ta. elbette bende biliyorum şartların değiştiğini her şeyin zorlaştığını. Ancak altın falan bunlar hep işin hikayesi. İki gönül bir olduktan sonra. Mesela benim kaynanamlar sahte bilezik takmışlar bize durumları olmadıklarından. Bizim zerre haberimiz yoktu. Evlendikten sonra anlayınca konuyu kestirip attım. Çünkü benim eşimle olan mutluluğumdan değil 50 gram 1000 gram altın bile değerli olamaz. Evlenirken en büyük sorun bu altın meselelerinden çıkar. Erkeğin yükü artar. Her şeyin iyisi değil oluru diyerek hareket etmek gerekir. Tabi ki her iki taraf da aynı fikirde olmalı. Artık altın muhabbeti eskisi gibi değil insanların gücü yetmiyor. Ne olursa olsun, ayağı yorganına göre uzatmak gittikçe zorlaşıyor farkındayım fakat işin içinde sevgi olunca gelininiz de gelinliğini kiralayıversin, düğün salonu da biraz daha gösterişsiz olsun diyebilmek gerekiyor.