hocam ben de 2021 ağustos ayında evlendim. Eşimle hesabımız nişanlıyken de birdi. Ne kadar harcadı biliyorum. Ben bilezik falan istemedim. Yine de 50 gram taktılar. Tüm düğün, düğün salonuna kadar her şeyin masrafı ile birlikte 100 bin TL civarında tutmamıştır. Evimizin tüm eşyalarını 40.000 TL ye mal ettik. Bütçemiz başından beri belliydi hiç abartmadık. Bu işler birlik işi. Eşime yüklenip de onu bunaltmak istemedim hiç. Zaten durumumuz da belliydi. Ama yine de her şey güzellikle oldu. Evimiz kira, evin dolaplarını yaptırmadık, eşyaları satın alırken bir salon takımına 30.000 TL vermedik ama inanın ki bunlarda da oturuluyor ve dışarıdan bakıldığında aradaki fiyat farkı anlaşılmıyor

Ben esnaf bir babanın kızıydım, eşim de memur bir babanın. Hiçbir zaman çok bolluk görmedik bu yüzden sizin yorumlarda yazdığınız fiyatlar bize çok fazla geliyor. Demem o ki, bu kadar isyan edecek duruma geldiyseniz evlenmekten vazgeçmek yerine kendinize hesabınızı bir tutabileceğiniz bir eş adayı bulmaya çalışın. Herkes hayata en iyisine sahip olarak başlamıyor.