YAKOUB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ennheiser hd 25 ve m40x arasında kaldım acıkcası. m40x kulak acıtıyor deniliyor uzun kullanımda.Doğru mu?
Ben o tür bir şey yaşamadım açıkçası. Tamamen müzik için olan bir kulaklık. İçinden altın uçlu kablolar çıkıyor. Ben yaklaşık 4 5 yıl önce kullandım. Roland UA-55 ses kartı ile birlikte kullanıyordum. Müzik konusunda kullandığım en iyi kulaklık olduğu için onu önerdim hocam. Sennheiser hd25 kulakların üstüne geliyor diye biliyorum yani kulakları kapatmıyor. Ben o tür kulaklıklardan hoşlanmıyorum. Dış sesleri duyuyor ve müziği tam duyamadığım için rahatsız oluyorum. m40x gibi kulaklıklar kulağı tamamen kapattığı için müzik konusunda daha performanslı oluyor. Bu tamamen bireysel yorumum. m40x vs m50x karşılaştırmasında m40x diyen bir çok yazı okumuştum.

Bu bir sizin kulaklık anlayışınızla da alakalı hocam. Ben şu an corsair void elite wireless kullanıyorum ve günde yaklaşık 17 18 saat hiç çıkartmıyorum. Wireless olduğu için evde farklı odalara giderken bile kafamda oluyor. Siz sürekli kulaklık kullanan biriyseniz sorun olacağını sanmıyorum.

Tekrarlamakta fayda var, ses kartı kullanmıyorsanız almadan önce giriş tiplerini mutlaka kontrol edin. Ben ses kartıyla ve nadiren de telefona takıp kullanıyordum.

Edit: Telefonda kullanırsanız güç yeterli olmayabiliyor ve kalite düşebiliyor. Daha çok professional ses stüdyoları için yapılmış bir kulaklık