selamün aleyküm arkadaşlar opencartta durduk yere beyaz ekran hatası alıyorum. admin paneli de alıyordu beyaz ekran hatasını bir şekilde hallettim ama anasayfa beyaz ekran hatasından çıkmıyor. cPanel error liste baktığımda
2022-01-18 15:47:17.319200 [INFO] [1819358] [xxxxx#APVH_orijinall.fff.com.tr>xxxxxx] File not found [/home/fffcomtr/public_html/gecelik-i..c-giyim-kadin] hatası veriyor xml entegrasyonu ile biz verileri sayfaya aktarıyoruz. durdurk yere hataya düşmüş kontrol de etmiyorduk. opencart log dosyasına baktığımızda memory yetmediğini az geldiğini söylüyordu arttırdım yine aynı hatayı veriyordu. Bir şekilde memory hatasınıda düzelttim. Anasayfa hatadan kurtulmuyor garip tarafı config dosyasından error_reportin(E_ALL); yapıyorum ama hatayı ekrana basmıyor cPaneldende yaptım aynı hata raporlarını bastırmayı yenede hata basmıyor ekrana ne yapacağımı şaşırdım. bakmadığım yer kalmadı demiyeyim ama yinede akla gelen yerlete baktım. Gözünüzü seveyim yardımcı olurmusunuz üşenmeden okuyan arkdaşlara teşekkür ederim emeğinize sağlık sağlıklı günler dilerim.