Selam dostlar,

Ben bi çorap işine girdim normal biyerde çalışıyorum ekstra olarakta online çorap satışı yapıyorum.
Bugün 45 çift çorap sattım 176 TL'lik. 25 TL'de dolaptan sattım 200 diyebiliriz ama her gün böyle olmuyor bugün facebookta reklam çıktım bu kez konumu hedef kitleyi küçülttüm 5 tıklamadan 3'ü satış olarak döndü bana 3 TL kullanıldı reklamı durdurdum elimdeki mallar bitebilir diye.

Ama şimdi bundan pek bi kârım olmuyor şuan açıkcası.
Hem reklam vs veriyorum bi yandan (150 TL'lik falan instagram sayfalarından verdim) ama onların da getirisi pek olmadı ilk kez bugün sponsorludan randıman aldım.

Velhasıl şuan aslında karda değil zarardayım.
Ama bu işe atılırken bunu bilerek girdim ilk dolapta satmaya başlayayım dedim. Şuan orda güvenilir satıcı ve 1 gün içinde kargolar ibaresi profilime eklendi tüm yorumlar 5 yıldızlı.
Instagram sayfamdan da bunları paylaşıyorum güven kazanmak için. Kısacası bu ilk parti mallarını reklam tanıtım ve satıp satamayacağımı görebilmek için almıştım.

Bundan sonraki süreçte nasıl ilerlemeliyim ticaret yapan arkadaşlardan tavsiye istiyorum.
50 tl üzeri kargoyu karşılıyorum ya dolap ile 11 TL yada shopier ile 14tl alıyor o da.
dolap 6,50 tl komisyon kesiyor shopier 4tl gibi bir şey kesiyor.

Ama yavaştan artıya geçirmem lazım hesapları diye düşünüyorum. Çünkü ben bunu ileriye dönük hatta bi konsept bir mağaza açacak kadar büyük düşünüyorum ama biraz pişmem gerekiyor öğrenmem gerekiyor düşe kalka.