Merhabalar,

Bugün siz değerli kullanıcılarımıza güzel bir haber vermek istedim.

Instagram'da bir açık buldum sayılır. Açık değil de kontrolsüz bir istek alanı buldum. Bu istek alanı üzerinde 2 gündür testler yapıyorum ve umduğumdan daha güzel sonuçlar aldım.

İlk aşamada 2 tane hesap ile denedim. Bir tanesini sıfır olarak açtım. Sadece mail doğrulama yaptım. Profil resmini değiştirdim 5 tane görsel attım. Sonra takip işlemine başladım.

Arada kesme sebebim kod üzerinde bir değişiklik yapmaktı. Yaklaşık 1 dakikalık kesintiden sonra tekrar işlemlere devam ettim. Sıfır açtığım bu hesap ile toplamda 1322 kişiye takip isteği gönderdim. Takipçi listesini indirme işlemi sorgu limitine girdiği için takipçilerine istek gönderemedim. Fakat liste üzerinden hala daha istek gönderebiliyorum.

Sonrasında takip yerine beğeni yapmak istedim. Etiket işlemleri üzerinde 1000 beğeni için aracı çalıştırdım. Hatta 2 tane takip isteği göndermemin sebebi takip limite girdi mi diye kontrol etmekti. Sorunsuz takipte atıyor hala.
1000 beğeni sonrası şu anda çalıştırsam tekrar beğeni yapıyor sorunsuz. Ama daha fazla zorlayıp Instagram'ı uyandırmak istemiyorum.

Bu arada bu hesabı zorlamak için sürekli telefonda da gezdim ve işlem yaptım. Normalde çift girişi ilk dakikada yakalayan Instagram burada kontrolü kapatmış olduğunu gördüm.

----

İkinci denediğim hesap eski ve aktif bir hesaptı. Bekleyen ~2000 takip isteği, toplamda 3444 takip ettiği vardı, 3835 takipçisi vardı. Bununla takip işlemine başladım. Şu anda sorunsuz gidiyor. Sonrasında beğeniye gireceğim. Sadece yaptığım bi hata sebebi ile hesabı doğrulamaya düşürdüm.

Bu işlemleri yaparken sıfır açtığım hesap hiç bir kez spam tespit sistemine girmedi. Başladığım gibi bitirdi. Sadece hızlı işlem sebebi ile ara ara "Tekrar denemeden önce bekle" uyarısı sebebi ile 10 dakikalık beklemelere girdi.