Müşteri memnuniyetine Apple kadar değer veren firma görmedim. Eskiden sizinle aynı görüşlerdeydim.
en basit örnek işimi görecek bir uygulama var fakat premium sürümde bazı şeyler tam anlamıyla çalışmıyor her güncellemede satın alıyorum, sorun giderilmemiş iade ediyorum 24 saatte iade yapıyor. Aynı uygulamada abartmıyorum 20 defa iade almışımdır.
geçenlerde ufak sıkıntılar yaşadım destek uygulamasına yazdım anında arayıp benimle beraber sorunu çözdüler, 24 saat sonra tekrar arayacağız sorun devam ederse aradığımızda belirtin dediler abartmıuorum dakikaya kadar aynı 24 saat sonra aradılar.
aynı zamanda uygulama marketleri de aynı şekilde;
Zamanında örnekler vardı arabada makyaj diye bir uygulama vardı google play hemen onaylamıştı appstore arabada makyaj yapılmaz diye reddetmişti
Geçenlerde müşterimiz ile karşılaştığımız durum;
Şirket yönetim uygulamasını play storeye yükledik 1 saatte yayınlandı
Appstore ise bu bizim müşterilerimize uygun değil diyerek reddetti
Ben şuan bir oyun gibi gösterip p**n içerikli bir uygulamayı 5 saatte play storeye onaylatabilirim mesela
Uygulama market ve destek konusunda apple üzerine tanımam. Nerde olursanız olun destek butonuna bastığınız an anında hizmetinizdeler
Herkesin kişisel tercihi tabi ios mu android mi messi mi ronaldo mu fenerbahçe mi galatasaray mı a parti mi b part mi bunların sonu gelmez kimin ne işine geliyorsa o şekilde devam etsin tartışmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum