mehmettbozkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, cevaplarınız için teşekkürler. bende isterim ki böyle bir olay yaşanmamasını. Ama maalesef ki yaşandı. Ben projeyi teslim alan kişiyim. Projenin yazılımcısı ise bir farklı kişi.;
--Tema çalıntıymış kişi bana çalıntı demedi. yanih iç temayı sormadım ama çalıntı kullanmış.
--Projenin başkasına satılmasını sabah telefondaki görüşmemde projenin asıl sahibiyle görüştük. telafi edebilieceğimi vs. iletmiştim. yeni tema sıfırdan çizim yapılıcaktı. kısa bir sürede.
--maliyeye şikayet edebilir kendisi üstüne düşerek fatura kesilmemesini istedi. kdv ona yansıyacak diye. ama yükümlü olduğumuzdan dolayı iş sonu kesmek zorundaydık kesilicekti. şahıs şirktimiz var merak etmeyin.
--iş modelini ben satmadım yazılımcı sattı ve bana sattım dediğinde telefonda ve mesajda tamamen değişiklik yapıp sattım demişti.
---- kişinin mağduriyet yaşamasını asla istemezdim bugüna kadar bütün isteklerini yerine getirdim mesajlarına sıkılmadan cevap verdim. ama gönül isterdi ki böyle olay yaşanmasın.
Baştan sizinle konuşup ben bu temayı düzenleyeceğim demiş olsaydı tema çalıntı olmazdı. İstediğiniz gibi geliştirmesini yapardınız kendiniz kullanmak şartıyla. Ama başkasına satamazdınız. Sözleşmenizde yokmuş zaten. Şikayet de etseniz hiç bir şey çıkmaz. Boşa mahkeme masrafı ödemeiş olursunuz.