üstad ben bu getiri işinden pek birşey anlamadım yani bulunduğum hexte 4 tane cihaz var sinyal güçleri zayıf earning utc 4.98 dolar gözüküyor 24 h başka bi cihazda 4.55 dolar başka bir cihazda 6.07 dolar bir cihazda offline gözükmüyor yani ortalama 5 dolar günlük getirisi var bulunduğum konumda sanırım her gün bu sekilde getirirse ayda 150 dolar yapıyor 10 ayda 1500 dolar yani tahmini amorti süresi 9 10 ay getiri bu sekilde sabit sürerse
Merak ettiklerim
Bi yerde gördüm hatırlamıyorum net olarak ama ürünlerin yurtdısı satış fiyatı sanırım hangi cihaz hangi model bilmiyorum 500 dolar diye okumustum net arastırmadım yüksek sıra bekleme gibi bi durum varmıs
bu teknoloji yeni olduğu için yani daha 1 2 gün önce vakıf oldum bende ama hızla artıyor kulllanıcı sayısı yani suan 5 dolar olan getiri ne oranda düşüyor insan sayısına göre bunu bi netleştirbilerseniz sevinirim yani suan 5 dolar olan getiri misal 2 kat kullanıcıya cıktımı bulundugum konumda 2.5 dolaramı düşecek böyle olursa amorti süresi bi anda 20 aya falan cıkıyor çünkü yani şimdilik bunları cevaplarsanız sevinirim sağolun teşekkürler
yanınızdaki 5 $ kazanıyor diye sizde 5 dolar kazanacaksınız diye bir kaide yok belkı cıhazlar bılınçsız kuruldu yuksek konumlandırılmadı veya yeterlı anten takılmadı bunlar kazancı değiştirir öncelikle cihaz kazançları söylediğim gibi konumlandırma geregi ve bulundugunuz bolgedekı ağa bağlı günlük 1 ile 25 $ bandında kazanç sağlar bu cihazı yatırım bilinciyle kuracak olursanız sızın ıcın 1 sene sonra pasif gelir sağlar kazançların dolar bazında artışı ve eksilişi bir nevi hnt değerinede bakar amacınız hnt kasmak olsun hodl şeklınde
yurt dışı cihaz fiyatları 550 ile 800 $ bandında 550 $ a gordugunuz urun o fiyata tr ye gelmıyor gumruk ve vergılendırmelerle 800 doları buluyor ve en erken 4 ay sonrasına gün veriyorlar ön sipariş şeklinde satışa sunulduğu için aradaki zaman kaybıda konumunuza göre hesaplandırın ve hnt degerınıde tabi
helium.com dan projeyı detaylı ıncelemenızı onerırım kazım oranları düşünce amorti süresi uzayacak dıye bırşey yok hnt coın deger kazanacak yenı eklentıler olacak kazanımlar artacak proje çok geniş kapsamlı ılerleyen süreçte hep bırlıkte göreceğiz
örnek cihazlar anten değerlerıne ve cekım alınına bakın
Hotspot Original Plastic Starfish Helium Explorer Hotspot Beautiful Green Condor Helium Explorer