üstad ben bu getiri işinden pek birşey anlamadım yani bulunduğum hexte 4 tane cihaz var sinyal güçleri zayıf earning utc 4.98 dolar gözüküyor 24 h başka bi cihazda 4.55 dolar başka bir cihazda 6.07 dolar bir cihazda offline gözükmüyor yani ortalama 5 dolar günlük getirisi var bulunduğum konumda sanırım her gün bu sekilde getirirse ayda 150 dolar yapıyor 10 ayda 1500 dolar yani tahmini amorti süresi 9 10 ay getiri bu sekilde sabit sürerse

Merak ettiklerim

Bi yerde gördüm hatırlamıyorum net olarak ama ürünlerin yurtdısı satış fiyatı sanırım hangi cihaz hangi model bilmiyorum 500 dolar diye okumustum net arastırmadım yüksek sıra bekleme gibi bi durum varmıs

bu teknoloji yeni olduğu için yani daha 1 2 gün önce vakıf oldum bende ama hızla artıyor kulllanıcı sayısı yani suan 5 dolar olan getiri ne oranda düşüyor insan sayısına göre bunu bi netleştirbilerseniz sevinirim yani suan 5 dolar olan getiri misal 2 kat kullanıcıya cıktımı bulundugum konumda 2.5 dolaramı düşecek böyle olursa amorti süresi bi anda 20 aya falan cıkıyor çünkü yani şimdilik bunları cevaplarsanız sevinirim sağolun teşekkürler