Google Reklamları konusunda ticari konum var. Eskiden Google Ads kategorisinde zaman zaman soruları olanlara cevaplar veriyordum. Fakat bir süre sonra bu sorulara cevap verdikçe hizmetlerim dışında Google Ads ile ilgili genel sorular sormak için gece gündüz whatsapp mesajı gönderen, telefonla arayan, özel mesaj gönderenler o kadar çoğaldı ki artık günde birkaç saatim gitmeye başladı. Telefon numaramı Google Destek hattına çevirdiler. Bir kere kişisel sorusuna cevap verince birçoğu farklı aralıklarla sorularına devam ediyor. Maalesef insanımıza elimizi verince kolumuzu kaptırıyoruz, bu kişiyi akşamın bu saatinde ya da Pazar günü aramak doğru olur mu? diye düşünmüyor. O yüzden bende artık hizmetlerim hakkında bir sorusu varsa Whatsapp'dan ya da telefonla bilgi veriyorum. Genel sorusu olanları direk foruma yazmaya davet ediyorum. Kimse kusura bakmasın ticari konumuz var diye, kişisel sorularını istediği vakit sorabileceği danışmanlık hattımız bulunmuyor. Ben forumda herhangi bir hizmet almayacaksam kimsenin whatsapp numarasına mesaj atmıyorum ya da telefonla aramıyorum.