podos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişisel yorumuna saygım sonsuz, senin gibi düşünmüyorum Apple'den çok memnunum, bu zamana kadar çok şey satın aldım bir kez olsun tık etmedi en son iphone 6 almıştım o bile hala çalışıyor. Android telefonda vardı 1 sene sonra pert oldu iphone 6 5.senesinde çalışıyor, şuan 12pro max kullanıyorum bir bu kadarda bu gidecek eminim. Ödeme tarafında sadece sıkıntı çektim, yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
Selamlar,
Elektronik cihazların kullanım ömürlerinin kullanıcının ona davranışı ile doğrudan ilişkisi var. 2010 yılında HTC bir cihaz almıştım pili hariç sorunsuz çalışıyor. 2014 yılında Asus bir telefon almıştım Meizu telefon aldığım için 1.5 sene sonra yeğene gönderdim hala çalışıyor. O aldığım Meizu telefonu 5 yıl kullandıktan sonra anneme verdim. Annem şikayet ediyor bu telefonun şarjı çok az gidiyor diye. Sordum ne kadar gidiyor? 2 gün gidiyormuş. Düşün 7 senelik telefonu annem hiç sorunsuz kullanıyor ve şarjı 2 gün gidiyor diye şikayet ediyor.

Kendi kullandığım bir başka Meizu telefondan da çok memnunum. Ancak ben kullandığım bütün cihazlara çok iyi bakarım bir çok insan ucuza aldığı telefonları gavur malı gibi kullanıyor. Aynı kötü muameleyi Apple telefonlara göstermiyorlar çünkü çok para veriyorlar. Çok para verdikleri telefonları da ister istemez gözleri gibi koruyorlar. Apple'ın dayanıklı olmasından değil kullanıcının o cihazlara gösterdiği fazla ihtimamdan kaynaklanıyor.