Bu konuyla alakalı sizinle özelden konuştum hatta buraya da yazmıştım.Paranızı kimse çalmadı demiştim.Paranızı stake işlemi yapmışsınız ve cüzdanınızda duruyor demiştim.10 bin dolarınızda stake süresi dolduğunda geri gelecektir.Boş bir stake yapmışsınız muhtemelen işleminizi pancakeswap üzerinden likidite oluşturma kısmından yaptınız. Gözünüz aydın diyelim. Ufak bir hediyenizide kabul ederim
Hocam hala biliyormuş gibi konuşup beni benden alıyorsunuz gerçekten. Size buyurun çözün demiştim özelden dediğiniz gibi parayı kod yazıp geri alabilirseniz çok iyi bir hediye vereceğimi de belirtmiştim ama nedense sizden ses çıkmadı
PARAM ÇALINMIŞTI bunu anlamak bu kadar zor mu gerçekten, hadi sizin dediğiniz gibi olsun parayı stakeye yatırmış olayım. bu hesaba gas fee olarak yatırılan bnb nereden yatırıldı? Ben stake falan yapmadım defalarca söyledim anlamıyorsunuz galiba. Likidite yapmadığımı da belirttim. Ben ilk kez yapmıyorum bu işleri neyin ne olduğunun farkındayım. Salak yerine koyuyorsunuz insanı ısrarla. Bana özelden farklı şeyler söyleyip buradan stake diyorsunuz
gece gece insanın sinirleriyle oynuyorsunuz biliyormuş gibi konuşup.