Bir kaç yıl önce annem çok kötü durumdaydı yemek yemiyor su içmiyor 24 saat evin içinde bi uçtan bir uca söylene söylene yürüyordu.
Benden ve babamdan korkuyor, sürekli korku dolu gözlerle bakıyordu.
-Bir hoca getirdik büyü yapılmış dedi 45 dk okudu, çözüm önerileri söyledi yaptık işe yaramadı düzelmedi.
-İkinci hocaya gittik bir şey yok dedi.
-Üçüncü hoca buna yapılan büyü çok büyük biz çözemeyiz falanca hocaya gidin dedi. O hocaya gittik bir şey yok dedi.
En son bir yakınımızın tavsiyesi ile bir Uzman Psikyatr'a gittik. Hastalığının adı bu , ilacı bu. İlaçları şöyle kullandıracaksın diye bana anlattı.
Annem kısa süre sonra çok iyi hale geldi.
Anlatmak istediğim, önce mutlaka uzman bir doktora göstermek. Çözüm olmuyorsa hocaya vs. yönelmeli..
Dipnot: Hocalara gitmeden önce 1 ay araştırma hastanesinde yattı. Orada da sadece ilaç verip sersemleştiriyorlar. Hiç bir faydasını görmemiştik.