Üstü kapalı olarak cyptleme kullanıyorsunuz bunun program güvenliği ile alakası yoktur RAT, TROJAN vb gibi uygulamaları gizlenmek için kullanılır
fakat siz cidden program güveligi için bir şey yapacaksanız vmprotect öneririm öbür türlü kullandıgınız kodlar runpe ve discordun direk indirme linki üzerinden kurbanlara yayıyorsunuz
entrypoint ve runpe gibi yöntemler artık eskidir memoryde aesle açtırmanız gerekiyor onun içinde kriptoloji gibi kütüphaneler üzerine ders almanız gerekiyor
fakat bunu kötü amaçla kullanmadıgınızı umuyorum bu yasalara katiyen aykırıdır.
efendim önelikle reverse engineering ile iligilenmediğinizi düşünüyorum burda runpe ve protectlenicek programı byte ile memorye loadlandırırsak
ve bunu msbuild.exenin içersinde çalıştırırsak bu programı ollydbg x64 x32 dbg gibi programların incellemesi için msbuilde bakması gerekiyor onu dissamble ettiğinde 2 program iç içe oluyor
gelirsek vmp protect olayına
https://www.youtube.com/watch?v=APkWrTCavmI youtuba leak edilmiş videomdur hiç bir sistem aşılamaz değildir önemli olan bunu zorlaştırmaktır
başka bir sorunuz varsa aklınızda kalan sorabilirsiniz ve size tavsiyem tuts4you forumunda bir kaç makaleye göz atmanızdır iyi günler iyi forumlar