Hocalarım selam ,
Donanımdan anlarım . Kendime uygun fiyatlı sıfır, işlemcisi idare edecek ve bütçemi zorlamayacak bir bilgisayar ararken linkteki ürünü buldum . Alıp memnun kalınca sizinle paylaşmak istedim .
https://www.vatanbilgisayar.com/asus...10-130730.html
Alma nedenime gelecek olursak celeronlu windows10 laptoplara 4000-4500 fiyat isteniyor . Bir 339 lira ekleyip en azından gündelik işlemlerimizi kasmadan yapabiliriz . Ssdsi 128 değil 256 olduğu için oradan bir avantajı daha mevcut . Ekran kartı daha farklı ifadeyle gpu'sundan çok birsey beklememek lazım . Sonuçta işlemcinin içindeki dahili grafik birimini kullanıyor .Oyun ,render gibi işlemlere gelmez . Harici ekran kartlı model almak istediğimizde 7-8 binleri gözden çıkarmamız gerekir . Ryzenli laptop almak istesek yine aradan uçurum var . Rami 4 gb bu bilgisayarın en zayıf kısmı . Ekran kartıda belleğini ramden aldığı için yetersiz kalıyor . Alacak arkadaşlar bilerek alsınlar . Lafı uzattım fakat alacak arkadaşları bilgilendirmek isterim . Sıcak fırsatlara açma sebebim araştırmama göre bu seri kodlu ürün sadece vatan bilgisayarda uyguna satılıyor . Başka bir mağazadan almak isterseniz birebir özellikleri aynı fakat seri kodu farklı bilgisayarı almanız gerekli . Onunda fiyatı 5.979 TL dir . Tek farkı araştırmama göre seri kodudur . Kontrol etmenizi öneririm .