Geçen hafta Galaxy buds 2 sipariş verdim. Sipariş verdikten sonra mağaza ürünü satıştan kaldır ve ürünün fiyatları artmaya başladı. Satıcıya soru sordum ve cevap vermedi. Her gün düzenli olarak hepsi burada çözüm merkezine fiyatlar arttı diye satıcı göndermeyecek iletişime geçin dedim. Hep aynı mesaj yoğunluk var o yüzden gecikme olabilir yazdılar. 5. Gün de satıcı özelden yazdığını özetleyeyim.
Ürün ithaldir. 24 ay biz garanti veriyoruz. Tek farklı Samsung buds uygulamasına bağlayamıyorsunuz. Onay vermeniz halinde kargoya vereceğiz. İsterseniz de siparişi hepsi burada üzerinden iptal edin kapıda ödeme seçeneği ile %15 indirimli gönderelim. Şeklinde yazı yazdı.
Replika olmasa uygulamaya neden bağlanmasın? Hem de ürünü alırken Türkiye garantili yazmaktaydı.
Durumu ekran görüntüleriyle birlikte çözüm merkezine anlattım. Batuhan bey ne yapmak istiyorsunuz tarzında cevap alınca direkt olarak telefonla bağlantı kurdum hepsi buradayla.
Durumu anlattım. Konuştuğum kişi normalde 3 gün içinde talepler işleme alınıyor ama sizin durumunuz farklı diye sizinkini daha erken sürede sonuçlandıracağız dedi. Bugün 3. gün oldu ama hala dönüş yok. Bu 3 gün boyunca sürekli çözüm merkezine yazdım ve işlemlerin hızlandırılması için işlem başlattım dediler. Bugün talebi kapattım. Ürünü iptal ettim ve kesinlikle benimle iletişime gecmemelerini söyledim. Ne dönüş yaptılar ne de mağazayı kapattılar.
Biraz daha konuyu internette araştırınca geçen sene firma aynı şeyleri onlarca kişiye yapmış, hepsi buradaya bildirilmiş ama hala satışa devam ediyor. Ben hepsi buradadan bir daha alış veriş yapmayı düşünmüyorum. Sizde elektronik ürün alırken oradan bu durumu göz önüne alarak yapın.