Bende aynı şekilde cinler olsun paranormal olaylardan farklı veya tehlikeli olarak görülen şeylerden zevk almışımdır küçükken yaşadığım ama bu zamana kadar anlamdıramadığım bi iki olay var bunları konuya ekliyeyim.
Küçükken (12-13 yaşında) ailem akrabalarımın yanına gittiler bende evde kalp bilgisayar oynamak istiyorum ama tek olduğum içinde hafif tırsıyorum. neyse bizimkiler gitti biraz vakit geçirdim youtube falan takılıyorum müzik açtım höpörlerden yüksek sesle dinliyordum eğleniyordum şarkıya eşlik ediyordum ozamanda bilgisayarım salondaydı. Yatak odasından bi ses geldi Kes Sesiniğğğ o an kalbim duracak gibi olduğunu hatırlıyorum baya korkmuştum.
bir diğeri ise dedemin evinde kalırken olmuştu hep birlikte yatalım diye yer yatağı sermiştik bende en köşede yatıyordum. gecenin yarısında uyandım kafamı kaldırayım dedim kafamı kaldırdım kafamı kaldırır kaldırmaz kafama dankk diye kafama birşey vurdular veya tokat yedim sonra korkudan ve acından bayıldımmı uyudummu hatırlamıyorum. sehpa çarptı diye kendimi sakinleştirip uyumuştum