SEOBuyuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
thodex niye satsın hocam adamın milyarları var. merdiven altı firma diye birşey yok. ayrıca mernis e bakabilirsiniz bütün bilgilerinizi kendi gözünüzle görürsünüz bilgileriniz her yerde var her yerde sızdırılmış borsalar sızdırsa birşey olmaz yani hocam.
SEOBuyuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
diyelimki gerçekten şirket açtı (açamaz, sadece kimlik kullanarak açmasının imkanı yok) en fazla kredi çeker ancak banka her önüne gelene kredi vermez. çalan kişi bir yatırım yapacak ki kredi versin. hadi onuda yaptı banka kredi vermez direk kişiye veya vekalet ile verir. yani işin özü öyle şirket açıp maliyet harcayıp kredi çekmesi imkansız. başka türlüde sizi zarara sokamaz. iyiy üglner.
İşte Thodex'in milyarları var diye düşünmeyin. Milyar dolara sahip Zuckerberg dahi seçim döneminde kişisel bilgileri 3. taraf ile paylaştığı ortaya çıktı. Belki de babasının hayrına yapmıştır. O sızdırılan bilgi,ler ile yeni kimlik üzerinde ki bilgileriniz aynı değil. Eski kimliğiniz ile yeni kimliğiniz üzerinde ki farklara bir bakın isterseniz. Yahu ikinci söylediiğiniz şaka mı? E-devler yeni bir hizmet sunmuş. Adamlar diyor ki, ''Bu hizmeti kullanarak kişiler MERSİS'de kimlik numaraları üzerine kısıt koyarak iradeleri dışında şirket veya işletme ortağı / yetkilisi olarak eklenmelerini engelleyebilmekte ve bu kısıtı kaldırabilmektedir''Burada ki irade dışı ne demek? Ben mi yanlış okuyorum?

İrade Dışı Ne demek?
İradeyle yapılmayan, istenci olmayan, istenç dışı, irade dışı, iradesiz.
Yapılması istenmediği hâlde yapılan (davranış), irade dışı, gayriiradi.
Yapılması istenmediği halde yapılan (davranış).

Bakın bu bilgilerle demek ki açılabiliyormuş Adamlar aptal değil yani sistemde böyle bir açık olmasa gelip de bu hizmeti sunmaz.
Aşağıda ki görsellerde belgeli KYC dosyalarının satışı yapılan bir telegram grubunun paylaşımlarını görüyorsunuz. Ve bu dosyalar çatır çutur satılıyor. O yüzden her şeye bu kadar olumlu bakmayın gün gelir nevrinizi döndürürler Aşağıda ki grupta Türklerde paylaşılmış ancak sıkıntı olmaması için paylaşmadım. Türkiye Cumhuriyeti E-Devlet sistemi güzel bir özellik sunmuş. Bu özelliği kullanarak yaparak bir şey kaybetmezsiniz.