Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizin yorumlarınıza, araştırmacı açıklamalarınıza ve bunların geneli olarak bilginize hayranım Birde @BetaHouse; hocamın açıklamalarına

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim dostum Arkadaş çok güzel özetlemiş, o zaman 2 cümle de ben kurayım. 2 doz biontech oldum ve 3. doz için muhtemelen haftaya randevu alırım, beni biraz etkiliyor, 1,5 gün kadar halsizlik ve baş dönmesi gibi etkileri oldu ilk 2 dozdan sonra. Biontech 14 yıl önce kurulmuş ve asli amacı mRna olan bir şirket, covid'e kadar resmi ürün geliştiremediği doğru fakat bu yüzlerce patentlerinin olduğunu değiştirmiyor. Bu gibi şirketlerin tek kazancı veya kuruluş amacı ortaya bir ürün çıkarmak değil. 14 yıl ayakta kalabilmişler, covid öncesi 700-1200 civarı kişiye iş sağlamışlar ve 2018 de bile 150 milyon euro ciro elde etmişler yani işleyen bir şirket aslında. Abd borsasında 2019 yılında 3,4 milyar dolar değer ile halka açılmışlar ve salgın aynı yılın son ayında başlamış. Konudaki görsel Biontech'i paravan bir şirket olarak göstermeyi amaçlamış ama dediğim gibi yüzlerce milyon euro ciro sağlayan ve salgın öncesi bile binin üzerinde kişiye iş sağlayan dev bir işletme. Şirketin amacı aynen geliştirdikleri mRna aşısı üretmek üstelik bunu taç virüsler üzerinde yapmak. Sars ve Mers virüsleri de Korona olarak geçer, kelime anlamı Latince de taç demektir şekil olarak covid'in kral tacına benzetilmesinden dolayı bu tip virüsler taç virüsler veya Latince corona virüsler olarak adlandırılır. Bu iş için özel olarak kurulmuş ve ellerinde her türlü imkan olan 14 yıllık şirket bu aşıyı bulmayacak da Demokratik Kongo Cumhuriyeti mi bulacaktı? Ayrıca paravan bir şirket olsalar veya bunların hepsi yalandan ibaret olsa şirketin başında bir Alman-Türk çiftin ne işi var?

Yeni Dünya Düzeni'nin bir parçası, illuminati'nin bir oyunu veya Masonların başının altından çıkan bir abartma olsa parayı Uğur Şahin'e mi kazandırırlar? Yeni doğan bebekleri ilk 6 ay annelerinden gelen antikorlar korur, 6 aylık olduklarında ise bir dizi aşı serüveni başlar. Bizim yaşamamızı sağlayan şey zaten aşılardır, eski zamanlarda ilkel çağlarda aşı mı varmış diyecek olanlar olacaktır ama o zamanlar temiz hava, doğal hormonsuz gıdalar, mutasyona uğramamış ve çok fazla çeşitlenmemiş cansız virüsler, canlı mikrop ve bakteriler henüz evrimlerini tamamlamamalarına rağmen ortalama insan ömrü kısaydı. O zamanlar en saçma sapan nedenden insanlar ölürken günümüzde her zehrin bir panzehri, neredeyse her hastalığın bir ilacı ve aşısı mevcut. Ben 6 aylık çocuğuna aşı yaptırmayacağını söyleyen insanların çocuklarını öldürmeye teşebbüs ettiğini düşünüyorum. Kimse demiyor ki havadan, sudan, gıdalardan, teknolojik cihazlardan ve aklımıza gelen gelmeyen çok çeşitli şekillerde bizi manipüle edecek, hasta olmamızı veya ürememizi kısıtlayacak her türlü şeyi yapabilecekken neden bunu covid ile yapsınlar? Ben insanların popüler kültürün bir ürünü olan dizi ve filmlerde geçen komplo teorilerinin gerçekleşmesinden korktuğunu düşünüyorum. Bu dizi ve filmlerin öylesine etkisinde kalınmış ki felaket senaryoları yazar olmuşuz. Ama bu bana çok saçma geliyor, sırf örümcek adam olmamak için örümceklerden korkmak gibi bir şey bu. Acaba zombi istilası olacağına inanan insanlar da var mı? Hadi istilayı geçtim, zombi diye bir şey olduğuna inananın bile olmaması gerekiyor ama biz olmayan ve olmayacak olan zombilerin istilası ihtimali üzerinde durur olmuşuz, o kadar çok dizisi ve filmi yapılmış ki kanıksamışız artık, gayet olağan gelmeye başlamış.